Anasayfa Haber World of Warcraft: The Worldsoul Saga Duyuruldu

World of Warcraft: The Worldsoul Saga Duyuruldu

World of Warcraft: The Worldsoul Saga

Blizzard Entertainment, BlizzCon 2023 etkinliğinde World of Warcraft oyununun 20. yıl dönümüne yaklaşmasıyla birlikte hem mevcut hem eski hem de yeni oyuncuların fantastik MMO’yu denemelerini sağlayacak iddialı bir plan yaptığını duyurdu. Geliştirici, genel başlığı World of Warcraft: The Worldsoul Saga olan üç genişleme paketini kapsayacak destansı bir hikaye yaratıyor.

Bu hikayedeki ilk genişlemenin adı The War Within olacak. Blizzard’ın açıklaması şu şekilde: “The Worldsoul Saga’nın bu açılış bölümünde, gizli harikalar ve pusuda bekleyen tehlikelerle dolu daha önce hiç görülmemiş yeraltı dünyalarında, Nerubian imparatorluğunun karanlık derinliklerine, esrarengiz Boşluğun Habercisi’nin Azeroth’u dize getirmek için örümcek güçlerini topladığı yere yolculuk edeceksiniz.

Shadow’un hizmetkarlarına adaleti sağlayın, Harbinger’ın entrikalarının ardındaki karanlık nedenleri araştırın ve WoW’un sonraki üç genişletmesini kapsayan heyecan verici yeni bir maceraya katılın.”

Oyuncular artık Battle.Net üzerinden The War Within için ön sipariş verebilirler. Genişleme 2024 yılında oyuncularla buluşacak.

Şu anda şirketin Warcraft serisinin kreatif direktörlüğünü yapan Blizzard’dan Chris Metzen, World of Warcraft için The Worldsoul Saga’daki diğer iki genişleme paketinden de bahsetti. İkincisi Midnight olarak adlandırılacak ve Metzen’in Void’in bir istila başlatacağını söylediği Quel’thalas’ta gerçekleşecek. Üçüncü ve son Worldsoul Saga genişlemesinin adı ise The Last Titan olacak. Adından da anlaşılacağı gibi genişleme paketi Titanların Azeroth’a geri dönüşünü sağlayacak. Midnight ve The Last Titan için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak Metzen, normalden biraz daha hızlı yayınlanacağını ima etti.

World of Warcraft Classic ayrıca Cataclysm genişleme paketinin yenilenmiş versiyonunu da çok yakında oyuncu geri bildirimlerine göre bazı değişikliklerle birlikte alacak. Oyun 2024 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek.