Anasayfa Haber For Honor, Üç Farklı Sürümle Çıkacak

For Honor, Üç Farklı Sürümle Çıkacak

Ubisoft, çoğu oyunu gibi For Honor için de üç farklı sürüm çıkarmayı planlıyor.

Orta Çağ Avrupa şövalyeleri, Viking savaşçıları ve Samuraylar büyük ihtimalle tarih boyunca asla aynı anda, aynı savaş alanında bulunmadılar. Fakat 2015 yılında duyurulan ve çıkış tarihi yaklaşan For Honor, bu durumu değiştirmeyi planlıyor.

Ubisoft Montreal tarafından yapılan oyun için belirtilen resmi çıkış tarihi 14 Şubat 2017. Oyun bu tarihte Xbox One, PS 4 ve Windows PC için çıkacak. Çıkış tarihine henüz zaman olmasına rağmen, Ubisoft tarafından oyun için üç farklı sürümün planlandığı kesinleşti.

For Honor piyasaya Standard, Deluxe ve Gold Edition olmak üzere üç farklı paket halinde sürülecek. Bu sürümlerden ilk ikisi önsipariş verenlere bazı özel içerikler sunacaklar. Gold Edition ise pakete bir de Season Pass ekleyecek.

Bu sezon biletinin kaç ek görev paketini içereceği ya da hangi ek özellikleri sunacağı ise henüz kesin değil. Ubisoft bu biletin oyun çıktıktan sonraki 1 yıl boyunca gelecek olan tüm ücretli ek içerikleri kapsayacağını söylüyor. Ancak bu da biraz muallak bir tanım olarak kalıyor.

For Honor için E3 kapsamında yayınlanan tanıtım videosunu daha önce izlemediyseniz, aşağıda bulabilirsiniz.