Anasayfa Haber Deus Ex: Mankind Divided İçin İlk Yama Çıktı

Deus Ex: Mankind Divided İçin İlk Yama Çıktı

Dün piyasaya sürülen oyunun ilk yaması bugün çıktı.

Deus Ex: Mankind Divided oyunu, dün itibariyle PC için çıktı. Ancak çıkar çıkmaz, oyuncular büyük sorunlarla karşılaştılar. Özellikle oyunu Ultra ayarlarda oynamak sorunlara neden oluyor.

Eidos tarafından yapılan oyunun ilk yaması oyun çıkışını takiben karşılaşılan kritik sorunlara odaklanmış. Yamayla şu düzeltmeler yapılıyor:

  • Üçüncü parti programların oyuna karışması yüzünden yaşanan çökmeler giderildi.
  • Intro videolarını izledikten sonra oyunun çökmesi düzeltildi.
  • Prag intro sahnesinin sonunda oyunun çökme sorunu giderildi.
  • Ters fare ayarının seçeneklerde düzgün gösterilmeme sorunu giderildi.

Oyunla alakalı oyuncuların yaşadığı en büyük problemlerden biri, oyunu Ultra ayarlarda MSAA açık olarak oynayamamak. Bununla alakalı olarak yapımcı firma şu açıklamayı yaptı:

“Görüyoruz ki oyuncular, oyunu Very High/Ultra ayarlarda MSAA 2x, 4x, 8x ayarlanmış olarak oynadıklarında performans sorunu yaşadıklarını iletiyorlar. Bu ayarların çok zahmetli, ince ayarlar olduğuna dikkat çekmek isteriz. Herkese oyunu önerilen ayarlarda ya da daha yüksek ayarlarda MSAA kapalı olarak başlatmasını, daha sonra deneyimine bağlı olarak ayarları kişiselleştirmesini öneriyoruz.”

Şunun altını çizmek gerekiyor ki, oyunu en son ayarlarda oynayabilmek için hangi donanımlara sahip olmak gerektiği henüz aydınlanmış bir konu değil. En üst seviye donanımlara sahip olanlar dahi, oyunu oynarken performans sorunlarıyla karşılaştıklarını belirtiyorlar.

Meraklısı için: Deus Ex: Mankind Divided Sezon Bileti İçeriği Açıklandı