Anasayfa Haber Bülten Vestel Ve Toshiba Lisans Anlaşması İmzaladı

Vestel Ve Toshiba Lisans Anlaşması İmzaladı

Vestel, Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığını IFA’da duyurdu.

Vestel, Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’daki 26’ıncı yılında 730 farklı ürününü 3 bin metrekarelik standında sergiledi. Fuarda ilk kez sergilenen yüzlerce yeni ürünün yanı sıra yeni yatırımlarını ve işbirliklerini de duyuran Vestel, IFA’nın en dikkat çeken markalarından biri oldu.

Toshiba markası Avrupa’da artık Vestel’in

Vestel, uluslararası pazardaki konumunu daha da sağlamlaştırma ve stratejik ortaklıklarını güçlendirme hedefi doğrultusunda Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığını IFA’da duyurdu. İmzalanan bu anlaşmayla Vestel, bu yıl sonuna kadar Toshiba için Avrupa’da yeni bir yapılanma ve organizasyon oluşturarak Toshiba markalı TV’lerin Avrupa pazarında üretim, satış, pazarlama ve tedarik zinciri gibi faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Vestel City, Türkiye’nin İlk Akıllı Fabrikası Olacak

Dünyadaki sanayi devlerinin en önemli gündem maddesi olan Nesnelerin İnterneti ve Endüstri 4.0’ın Türkiye’deki en büyük sahiplenicisi olduklarını ifade eden Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

“Endüstri 4.0 dönüşümü bugün üretim yapan bütün sektörler için rekabette kalabilmek için temel şart olarak karşımıza çıkıyor. Gelecek dönemde bu dönüşümü yakalayamayan markalar küresel rekabetin gerisinde kalarak tükenmeye mahkum olacak. Vestel olarak Endüstri 4.0’a geçiş için iki yıldan bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ciddi yatırımlarda bulunduğumuz bu dönüşümün gerçekleşmesi ile inovasyon ve teknoloji adaptasyonu hızlanacak. Fabrikamızın akıllanması ile uçtan uca süreçlerin birbirleriyle daha da bağlantılı hale gelmesi, üretim hatlarının daha çevik ve uyumlu çalışmasını sağlayacak. Yapılan araştırmalarda beyaz eşya sektöründe Endüstri 4.0 dönüşümü ileciddi bir verimlilik artışı bekleniyor. Bu da piyasaya daha katma değeri yüksek ürünler sunup, küresel çapta rekabet gücümüzü artıracağımız anlamına geliyor. Önümüzde uzun bir yol olduğunun farkındayız ancak iddialıyız, bu dönüşümü Türkiye’de gerçekleştiren ilk fabrika Vestel City olacak.”

Türkiye’nin İlk Yerli OLED TV’si

Vestel, bir ilke daha imza atarak, ilk yerli üretim OLED TV’yi IFA’da katılımcılar ile buluşturdu. Vestel 65” OLED TV, IFA’da sergilenmesinin ardından tüketici ile buluşacak.

Vestel_OLED_TV