Anasayfa Haber Mass Effect, Ryder Ailesinin Hikayesini Anlatacak

Mass Effect, Ryder Ailesinin Hikayesini Anlatacak

Mass Effect: Andromeda’nın ana karakterleriyle ilgili yeni bilgiler açıklandı.

Her ne kadar resmi çıkış tarihi verilmese de, yeni Mass Effect’in 2017 yılının başlarında çıkması bekleniyor. Bu arada Bioware’den oyunla ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Oyunun konusunun farklı bir galakside geçeceği zaten biliniyordu. İnsanlık gelişen olaylar sonucunda Samanyolu’nu terk etmek ve dev koloni gemileriyle başka bir galaksiye kaçmak zorunda kalır. Burada öncü rolünü oynamak ve bu yeni galaksiyi keşfetmek de biz oyunculara düşecek.

Canlandıracağımız ana karakter erkek ya da kadın olabilir. Ancak gerçekte iki karakter seçeneği de Ryder ailesinin üyeleri olan kardeşler! Üstelik hangisini seçerseniz seçin, diğer kardeşiniz de oyun içinde var olmaya devam edecek, başka bir yerde başka işlerle uğraşacak.

Ryder ailesi sadece iki kardeşle sınırlı da değil, bir de oyunda varlık gösterecek olan baba karakteri var. Bu karakter de tıpkı iki kardeş gibi olayların gelişiminde rol oynayacak. Yayınlanan ilk resmi tanıtım videosunda ekrana gelen zırhlı ve yüzü görünmeyen kişinin de, iki kardeşin babası olduğu açıklandı.

Önceki oyunlardan tanıdık yüzler görmeyi bekleyenler, aradan geçen büyük zaman yüzünden buna pek imkan bulamayacak. Ancak Samanyolu’ndan kaçıp bu yeni galaksiye gelen tek uygarlık insanlar değil. Bu yüzden Asari ve Krogan gibi halklardan da oyunda boy gösteren yeni karakterler olacak.