Anasayfa Haber Yeni PS4 Fiyatları Belli Oldu

Yeni PS4 Fiyatları Belli Oldu

Sony, PlayStation 4 oyun konsollarının yeni fiyatlarını açıkladı.

Sony, PlayStation 4 oyun konsolu modellerinde yeni bir fiyat düzenlemesine gitti. Bu bağlamda 9 Eylül tarihinden itibaren aşağıdaki yeni fiyatlar geçerli olacak.

PS4 500GB – 1.499 TL yerine 1.299 TL

PS4 1TB ve oyun paketleri – 1.699 TL yerine 1.499 TL

PS4 1TB özel kasa paketleri – 1.849 TL yerine 1.649 TL

Sony’nin yeni duyurduğu daha ince ve daha hafif olan 500GB PlayStation 4 CUH-2000 (PS4 Slim) ise Eylül ayında 1.299 TL satış fiyatıyla piyasaya çıkacak.

 

9 Yorumlar

  1. Tamam, aletin kendisi ucuz ama oyunlarla ve PSN Card ile kat kat fazlasini oduyorsun geriye. Witcher 3 PC icin 68 TL, PS icin 168 TL. Yilda 6 oyun alsan, network uyeligini de ekle odenmez hale geliyor. Ustelik orta halli PC’nin altinda grafiklerle. O paraya elindeki PC’yi her zaman ust duzeyde tutarsin. Gerek yok konsollara. 3-4 tane exclusive oyun var diye alinmaz. PC’de olupta konsolda olmayan binlerce oyun var zaten.

    • Konsolun rahatlığı yok şimdi PC’de kabul edelim (Steam Link ve Steam Controller yaygınlaşmadıkça). Ayrıca PS için gelen exclusive oyunlar PC için gelen exclusive oyunlardan daha efsane olabiliyor. Lakin grafik ve orijinal oyunların fiyatları olarak bakıldığında muhtemelen aynı kalite için PC’ye daha az masraf yapılır ya da aynı paraya daha iyi kalite alınır. Üstelik PC için bir şekilde oyunları ücretsiz oynama olayı da var tercih ederseniz. Klavye ve mouse avantajına girmek bile istemiyorum.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version