Anasayfa Haber Sea of Thieves Season 12 Başladı

Sea of Thieves Season 12 Başladı

Sea of Thieves Season 12

Artık PS5 platformuna da ayak basan popüler korsan macera oyununu Sea of ​​Thieves, yeni bir sezonu da başlattı. Sea of Thieves Season 12; yeni silahlar ile araçlar, geçiş yetenekleri ve daha fazlası gibi yeni içerikler ile geliyor.

Sea of Thieves Season 12 Yenilikleri

PlayStation oyuncularının Sea of Thieves maceralarına başlamak için bir Microsoft hesabına ihtiyaçları olacak. Çapraz ilerleme tüm platformlarda etkinleştirildiğinden PC’de Xbox’ta daha önce oynanan tüm oynama süreleri, söz konusu hesap bağlandığında aktarılmış olacak. Çapraz oyun da başlangıçtan itibaren etkin olacak ancak oyuncuları yalnızca PS5 korsanlarıyla sınırlandırma veya hatta yalnızca kumanda kullanıcılarına izin verme seçeneklerinde bu devre dışı bırakılabilir.

12. Sezon içeriğine bakıldığında Rare, oyunun çıktığı 2018 yılından bu yana ilk kez korsanların kullanması için yeni silahlar getirdi. Fırlatma Bıçakları da bunlardan biri. Bu bıçakların aynı zamanda sinsi saldırılar için mükemmel olan yüksek hasarlı yükleme saldırısı da mevcut. Çift Namlulu Tabanca ise normal Çakmaklı Tüfek’e daha kısa menzilli bir alternatif olarak geliyor. Yeni tabanca yeniden doldurmaya ihtiyaç duymadan önce hızlı bir şekilde iki atış yapılmasına olanak tanıyor ancak daha kısa bir menzile sahip. Yeni bir gülle türü olan Scattershot ise çarptığı gemilerin gövdelerinde çok sayıda küçük delik oluşmasına neden olacak yepyeni bir kısa menzilli seçenek. Kemik Çağıran da fırlatan oyuncuya sadık küçük bir iskelet kuvveti oluşturan ve kısa bir süre için patlamanın yakınında bulunan herkese saldıran yeni bir fırlatılabilir silah. Ayrıca Adil Rüzgar Boynuzu, rüzgarı yelkenlere üfleyebilen, oyuncuları uzaklaştırabilen ve hatta düşüşleri hafifletmek için kullanılabilen yeni bir hazine öğesi.

Sea of ​​Thieves’e artık makaralık halat düzenekleri (zipline) da eklendi. Pek çok adada bulunan bu halatlar hazine tutarken bile hızlı yolculuk yapılmasına olanak tanıyor. Zıpkınların gemilere ateşlediği teller de artık benzer şekilde hareket edebiliyor. Öte yandan, korsanların elleriyle tutmak yerine dengede durması ve ip üzerinde yürüyerek diğer gemilere, adalara veya bağlandıkları herhangi bir yere gitmesi gerekiyor.

Sea of ​​Thieves Season 12 artık PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox Cloud Play, Game Pass ve PlayStation 5’te oynanabiliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version