Anasayfa Haber Microsoft Yeni VR Başlıklarını Yakında Detaylı Tanıtacak

Microsoft Yeni VR Başlıklarını Yakında Detaylı Tanıtacak

Microsoft’un VR dünyasına ilk adımı olan başlıklar, Aralık ayında daha detaylı tanıtılacak.

Microsoft kısa süre önce düzenlediği etkinlikte yeni donanım ve yazılımlarını resmen tanıtmıştı. Bu ürünlerden bazıları hemen satışa çıktı. Hatta gelen haberlere göre şirketin tanıttığı Surface Studio adlı yeni bilgisayarın stokları kısa sürede tükenmiş.

Microsoft tarafından tanıtılan ürünler arasında en çok ilgi çekenlerden biri de şirketin yeni VR başlığı olmuştu. Microsoft tarafından geliştirilen bu başlık hem VR, hem de AR içerikleri gösterebilecek. 299 dolar fiyatla satılması beklenen başlığın, VR konusunda yeni bir dönem açacağı düşünülüyor.

Ancak başlık konusunda çok fazla bilgi paylaşılmadı. Bu başlığın HP, Lenovo, Dell, Acer ve Asus tarafından üretileceği biliniyor. Fakat ne zaman çıkacağı ya da tam teknik özellikleri halen belirsizliğini koruyor.

Microsoft yönetiminden Alex Kipman tarafından yapılan açıklama, şirketin Aralık ayının ilk haftalarında düzenleyeceği etkinliklerde, VR başlığına dair geniş kapsamlı bilgi vereceğini ortaya çıkardı. 8-9 ve 14-15 aralık tarihlerinde yapılacak olan bu etkinliklerde, Windows Holographic adlı hakkında da bilgi verilecek.