Anasayfa Haber Bülten Master Of Orion İçin Antares’in İntikamı Geliyor!

Master Of Orion İçin Antares’in İntikamı Geliyor!

1 Aralık’ta Master of Orion oyuncularının bir süredir bekledikleri yeni indirilebilir içerik Antares’in İntikamı yayınlanacak.

WG Labs ve NGD Studios ortaklığıyla hazırlanan bu eklentiyle birlikte bağımsız uygarlıklar, yeni bir zafer seçeneği ve daha fazlasının oyunda yer alacağı belirtiliyor. Antares’in İntikamı üç yeni ırkı da oyuna ekliyor Trilarian, Gnolam ve Elerian ırkları, oyundaki stratejilerinizi yeniden gözden geçirmenize ve farklı taktikler geliştirmenize yol açacaklar.

Yeni ırklar Trilarian, Gnolam ve Elerian’ın oyuna gelmesiyle stratejilerinizi bir kere daha gözden geçirmeniz gerekecek, çünkü bu ırklar oyuna yepyeni dinamikler getiriyorlar. Su kültüründen gelen barışçıl Trilarian, paranın gücünü arkalarına almış tüccar Gnolam ya da yabancılardan pek hoşlanmayan ve kendi kültürlerine her türlü müdahaleyi reddeden zarif Elerian ırklarından birini seçerek galaksideki yeni maceranıza çıkabileceksiniz.

Master of Orion yapımcıları oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda oyuna bir güncelleme de geleceğini belirtiyorlar. Bu güncelleme ile oynanışın daha da zengin bir hal aldığı belirtilirken, artık oyuncular tarafından yönetilemeyen Antaran ırkıyla ve bağımsız uygarlıklarla da iletişim kurulabilecek.

Oyuncuların seçemeyeceği Antaran ırkı ise tarih öncesinde unutulmuş efendiler tarafından yaratılmış gizemli bir ırk. Zaman içinde son derece savaşçı bir hal alan bu ırkın tek amacı galaksiye yayılmak ve herkesi dize getirmek.

Master of Orion indirilebilir eklenti paketi, 1 Aralık 2016 tarihinde Steam ve Gog üzerinden 18 TL ücretle satışa sunulacak.