Anasayfa Haber Bülten LG’den Çift Yıkama Hazneli Çamaşır Makinesi

LG’den Çift Yıkama Hazneli Çamaşır Makinesi

LG’nin önden yüklemeli yeni Twin Wash çamaşır makinesi sayesinde iki farklı çamaşır grubu aynı anda yıkanabiliyor.

LG, ödüllü Twin Wash çamaşır makinesini Türkiye’deki kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Çamaşır yıkama işine yenilikçi bir çözüm getiren TWINWash çamaşır makineleri sayesinde Türk tüketicileri de iki farklı çamaşır grubunu aynı anda yıkayabilecek. Hassas ve özel yıkama isteyen çamaşırlar için tasarlanan mini yıkama bölmesi makinenin alt kısmında yer alıyor. Bu bölme sayesinde kullanıcılar birden çok çamaşır grubunu aynı anda yıkayarak zaman tasarrufu da sağlayacaklar.

Daha konforlu

Çok sayıda çamaşırın eşzamanlı olarak yıkanmasına izin veren LG Twin Wash, yıkama süresini önemli ölçüde kısaltıyor. Güçlü ana makine, büyük boyuttaki çamaşır yığınlarıyla başa çıkarken, TWINWash alt mini makine, farklı bir yıkama programına göre ayarlanabiliyor. Mini yıkama bölmesi, çamaşırların tamamen birikmesini beklemeden daha küçük boyuttaki çamaşır yığınlarının yıkanmasına olanak veriyor. Gecelikler, bebek giysileri ve iç çamaşırları gibi özel yıkama isteyen çamaşırlar için bu alt bölüm kullanılabiliyor.

Kıyafet bakım teknolojisi

TWINWash, LG’nin hızlı yıkama teknolojisi TurboWash sayesinde etkin bir temizlik sağlıyor. Ön tarafta bulunan ikili enjektör ile kıyafetlere doğrudan deterjan karışımı püskürtülüyor. Çamaşır haznesinin üst tarafındaki yüksek basınçlı enjektörler tarafından püskürtülen su sayesinde daha hızlı bir durulama süreci sağlanıyor. LG TWINWash’ın kalbinde ise yenilikçi Inverter Direct Drive motoru bulunuyor. Inverter Direct Drive motor, hareketli parçaların sayısını azaltırken verimliliği de artırıyor.

Ergonomik tasarım

LG TWINWash’ın ana yıkama bölmesinin kapağı, geleneksel modellerden daha yüksek bir noktada ve en ideal açıda konumlandırılarak, çamaşırların daha kolay yüklenmesi ve boşaltılabilmesine olanak tanıyor. TWINWash mini ve ana çamaşır makineleri, ayrı ayrı satın alınabilecek şekilde sunuluyor. LG TWINWash, bu özellikleriyle içlerinde Red Dot Tasarım Ödülü ve Uluslararası Tasarım Mükemmellik Ödülü’nün de bulunduğu çok sayıda tasarım ödülünü de almaya hak kazandı.

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Bölümü Başkanı Seong-jin Jo, “Türkiye’deki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve özellikle büyük ailelerin çamaşır yıkama süreçlerini kolaylaştırmak için TWINWash’ı özel olarak tasarladık. TWINWash’ın çok yönlülüğü ve ileri teknolojisi, Türkiye’deki kullanıcıların çamaşır yıkama alışkanlıklarını tamamen değiştirecek ve LG’yi küresel beyaz eşya sektöründe öne geçiren yenilikçi düşüncenin somut bir örneği olacak” şeklinde konuştu.