Anasayfa Haber Wolfenstein 2: The New Colossus Resmen Duyuruldu

Wolfenstein 2: The New Colossus Resmen Duyuruldu

Yeniden başlatılan Wolfenstein serilerinin ikinci oyunu Bethesda tarafından E3 fuarında resmen duyuruldu.

E3 fuarında tanıtılan yeni oyunlardan biri de uzun zamandır hakkında konuşulan Wolfenstein 2: The New Colossus oldu. Bethesda tarafından tanıtılan yeni oyun için bir de video yayınlandı. Bu videoyu da yazının sonunda izleyebilirsiniz.

Wolfenstein 2 için verilen resmi çıkış tarihi 27 Ekim 2017. Oyun bu tarihte Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya çıkarılacak. Oyun şimdiden önsiparişe açılmış bulunuyor.

Wolfenstein 2’nin konusu ilk oyunda anlatılan hikayenin devamını getiriyor. Kahramanımız BJ Blazkowicz macerasına 1961 yılının Nazi işgali altındaki Amerika’sında devam ediyor. Oyunun tanıtım videosundaki hayli karanlık mizah ve alternatif tarih unsurları, bizde Fallout evreni çağrışımları da yaptı.

 

7 Yorumlar

  1. Bir Wolfenstein hastasi olarak cok cok sevindim, cikar cikmaz ön siparis verecegim.
    lakin Almanyada katilmam dolayisiyla hala bir klasik olan Wolfenstein: Return to Castle Wolfenstein’i steamde olmasina ragmen satin alamiyorum , diger oyunlarida sansürlü oynadim zaten. (German Edition)

    Almanlar nazi dönemine ve nazi sembolleri olan oyunlara karsi hassaslar…

  2. Çocukluğumun oynayamadığım oyunudur Return the castle wolfeinstein. Original cd vardı. Oyuna her girişimde anahtar girmemi isterdi. Tabi büyünce key girilmesi gerektiğini anladım. Çocukluk şeyi şifremi ki diye, CS de girilen 666’lı rakamları falan denerdim. Şimdilerde yeni wolfeinstein serisini aldım fakat grafiksel açıdan her şey zamanında iyiymiş. Sadece oyun içinde oyun olarak 2000 den önce çıkan ilk oyunu oynadım. Yeni oyun için heyecanlanıyorum. Ben anti naziciyim ve almanları da sevmem ürünlerini de almam. Nazi öldürmek bana terapi gibi geliyor bu oyunda.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version