Anasayfa Haber Nokia 8 İçin Yeni Bir Görüntü Sızdı

Nokia 8 İçin Yeni Bir Görüntü Sızdı

Nokia 8’e dair yeni bir görüntü sızdırıldı. Cihazın fiyat ve çıkış tarihine dair de söylentiler mevcut.

Nokia, HMD Global ile birlikte sahalara yeniden ve güçlü bir şekilde çıkmak istiyor. Şirketin ismi son zamanlarda Nokia 8 ve Nokia 9 modelleriyle anılıyor. Daha önce şirket fotoğrafçısının Nokia’nın yeni modelleri için hazırlanan bir videoyu kişisel hesabından yanlışlıkla yayınlamasıyla telefonların görüntüleri İnternet’e sızmıştı. Sızıntı telefon haberleriyle ünlü olan Evan Blass da geçtiğimiz günlerde Twitter’dan Nokia 8’in fotoğrafını paylaştı.

Nokia 8’in daha önce de özellikleri sızdırılmıştı. Carl Zeiss lensleriyle kamera konusunda oldukça iddialı gelmesi beklenen telefon, arka panelde çift kamera barındıracak. Eldeki diğer verilere göre de Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. Cihazın model numarasının HMD TA-1012 olduğu söylenirken Alman bir kaynak olan WinFuture’da model kodu TA-1004 olarak veriliyor. Buna rağmen yayın, cihazın özellikleri konusunda mutabık.

Nokia 8’in özellikleri dışında fiyatı konusunda da söylentiler mevcut. Cihazın 600 Euro’nun biraz altında satışa sunulacağı ve 31 Temmuz’dan itibaren piyasada olacağı söylenenler arasında. Henüz Nokia veya HMD Global tarafından kesin fiyat ve çıkış tarihi bilgileri yok.

İlginizi çekebilir: Nokia Telefonlarda Xiaomi İşlemci Kullanılabilir