Anasayfa Haber Heroes of the Storm’a İlk PvE Brawl Geldi

Heroes of the Storm’a İlk PvE Brawl Geldi

Yeni Brawl modu, 1 hafta süreyle oynanabilecek.

Blizzard’ın sevilen MOBA oyunu Heroes of the Storm, içinde MOBA kurallarının çoğu zaman dışına çıkılan, keyifli vakit geçirmelik Brawl modunu barındırıyor. Brawl kuralları ve haritası her hafta değişirken, oyuncuların 5’e 5 mücadele etmesi kuralı şimdiye kadar hiç bozulmadı. Blizzard, Escape from Braxis adını verdiği yeni Brawl’uyla bu kuralın da dışına çıktı.

Escape from Braxis, World of Warcraft’ın dungeon’larını andıran bir harita. 5 oyuncudan oluşan bir takım, Zerg yaratıklarıyla karşı karşıya gelerek sona ulaşmaya çalışıyor. Kahraman seçenekleri harita mekaniklerinin bozulmaması amacıyla kısıtlanmış olsa da, çok sayıda kahramandan birini seçerek, tankı, healer’ı ve DPS’i bulunan bir takım oluşturmamız gerekiyor.

İlk defa PvE bir harita hazırlayan Blizzard’ın bu hamlesini sürdürmesi bekleniyor. Gelecekte belki gerçek World of Warcraft dungeon’larından birini de HotS’a Brawl olarak yerleştirebilir.

Her Brawl’da olduğu gibi Escape from Braxis de 1 hafta süreyle oynanabilecek. Eğer Blizzard bu harita için bir istisna yapmazsa haftaya Perşembe günü başka bir Brawl gelecek. Oynamak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz.