Anasayfa Haber Maiev, Heroes Of The Storm’a Katılıyor

Maiev, Heroes Of The Storm’a Katılıyor

Nexus’ün eklenecek yeni kahramanın adı ve özellikleri belli oldu.

En yeni MOBA oyunlarından biri olan Heroes of the Storm’a, yaklaşık 3 – 4 haftada bir yeni kahraman ekleniyor. Kadroya en son Blaze’i ekleyen Blizzard, 3 gün süren gizemli paylaşımların ardından Maiev adlı kahramanı duyurdu.

İlk olarak Warcraft 3’te tanıdığımız Maiev, ömrünü en büyük düşmanı Illidan Stormrage’i yakalamaya adamıştı. WoW: Burning Crusade’de Illidan’ı alt eden Maiev, Legion’daki bazı olaylar sonucunda Illıdan’ı serbest bırakarak yardım istemek zorunda kalmıştı.

Maiev’in Warcraft 3’teki yetenekleri, Zeratul’un Heroes of the Storm’daki yetenekleriyle oldukça benzer. Dolayısıyla Blizzard, Maiev’i Warcraft 3’teki halinden farklı olacak şekilde tasarlamış. Assasin rolündeki Maiev, özellikle Genji, Tracer ve Hanzo gibi aşırı mobil kahramanlara karşı etkili olacak gibi görünüyor.

Maiev’in Heroic yeteneklerinden birini “Cacoon 2.0” olarak nitelendirebiliriz. Zira rakip kahramanı bir kristal içine hapsediyor ve kristalin içindeki kahraman Stasis durumuna giriyor. Stasis durumundaki kahramanların yetenekleri, Zeratul’un Void Prison’ında olduğu gibi beklemede kalıyor. Diğer Heroic yeteneği ise daha çok wombo – combo zemini hazırlamaya yarayacak gibi.

Kahramanın PTR sunucusunda yerini almasıyla beraber, Blaze’deki gibi detaylı bir inceleme – oynanış rehberi hazırlayacağız.