Anasayfa Makale Udemy iOS Uygulama Geliştirme Kurslarına Bakıyoruz

Udemy iOS Uygulama Geliştirme Kurslarına Bakıyoruz

iPhone için uygulama geliştirmek isteyenler; 27.99 TL’ye sunulan, sıfırdan başlayıp ve ileri seviyeye giden iOS 11 ve Swift 4: Başlangıçtan İleri Seviyeye Mobil Uygulama Geliştirme kursuna sizin için bakıyoruz…

21 Saat uzunluğundaki iOS Uygulama geliştirme eğitimi için online eğitim platformu Udemy’nin sunduğu video dersleri değerlendiriyoruz. Sıfırdan başlayanlar ve ileri seviyeye geçmeye istekli olanlar için bakalım neler var…

iOS 11 & Swift 4: Başlangıçtan İleri Seviyeye Mobil Uygulama Geliştirme – Udemy

 

Udemy alanında uzman eğitmenlerin hazırladıkları e-dersleri, pratik bilgiler ve yetenekler edinmek isteyenlere sunan bir platform. E-Ders sistemleri içerisinde son zamanlarda Türkiye’de de dikkat çeken, izleyicilerin sordukları bir portal oldu.

Bu ücretli ancak indirim dönemlerinde son derece makul fiyatlar ile ömür boyu derse erişim ile eğitim sunan bir platform. Aynı zamanda dersleri hazırlayan uzmanlar için de bir gelir kaynağı oluyor. Bu yüzden dersler cidden kapsamlı ve iyi kontrol edilmiş, güncel ve pratik bilgilerle dolu. Devamlı bir kontrol, yorum, soru cevap ve denetim mekanizması işliyor.

Android’den Unity’e pek çok önemli konuda ders bulmak mümkün. Biz sunulan dersler içerisinde en ilgi çekici içerik paketlerinden birisi olan “iOS 11 & Swift 4: Başlangıçtan İleri Seviyeye Mobil Uygulama Geliştirme” kursuna bakıyoruz. Bu kurs özellikle iPhone için uygulama geliştirmek isteyenlere yönelik olarak gereken bütün önemli bilgileri içeriyor.

Bir satır kod bilmeden başlayıp, başta basit tıklanabilir kutucuklar yapıyorsunuz. Kurs içerisinde ek bilgiler alıp, ilerledikçe  adım adım kodlamayı öğreniyorsunuz. iPhone, iPad ekranlarında uygulamanızı sanal olarak kontrol edip, nihayetinde Apple App Store üzerinden ücretli ya da ücretsiz sunmak için gereken nihai aşamalar da derslerin içeriğinde var.

Verilen örnekler içerisinde popüler Instagram Clone ya da Angry Birds Clone son derece ilgi çekici. Dersi hazırlayan Atıl Samancıoğlu son derece iyi bir iş çıkartmış, eline sağlık.

Bu kurs 2 Şubat itibariyle 27.99 TL indiriminde, 21.5 saat video içeren, 267 dersten oluşan bu kurs için son derece makul, erişilebilir ve her kuruşunu fazlasıyla hakeden bir eğitim paketi. iOS programlama öğrenmek ve kendi iPhone, iPad uygulamalarını geliştirmek isteyenler için kesinlikle çok güzel dersler.

Bu kursu almadan önce bilmeniz gereken en önemli nokta iOS uygulama geliştirme işlemini eğer XCode kullanacaksanız Mac OS’ta yapma zorunluluğu. Bunun için bir Mac alabileceğiniz gibi ücretsiz Sanal Mac OS kurulum rehberimizden yararlanabilir, MacinCloud gibi ücretli sanal Mac hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Yani illa bir Mac sahibi olmanız şart değil. Geliştirmeye meraklıysanız bu eğlenceli olacak.

Dersi buradan görüp ek detayları inceleyebilir ve satın alabilirsiniz:

iOS 11 & Swift 4: Başlangıçtan İleri Seviyeye Mobil Uygulama Geliştirme – Udemy

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version