Anasayfa Haber Deckard Cain, Heroes Of The Storm’a Geliyor

Deckard Cain, Heroes Of The Storm’a Geliyor

Diablo’nun sevilen karakteri Deckard Cain, Heroes of the Storm’da Support rolünü üstlenecek.

Heroes of the Storm’un kahraman sayısı günden güne artırılıyor. Son olarak StarCraft’tan Fenix’i yayınlayan Blizzard, bir sonraki kahramanın duyurusunu yaptı. Yeni kahraman, Diablo evreninin en sevilen karakterlerinden Deckard Cain olacak.

Cain’in Trait’i, diğer oyunculara yakın durması halinde kendisinin zırhının artmasını ve yeteneklerinin daha hızlı dolmasını sağlıyor. Takım arkadaşlarını yere bıraktığı Potion’lar aracılığıyla iyileştiren Cain, Horadric Cube yeteneğiyle rakip kahramanlara hasar verip onları yavaşlatabiliyor. Son yeteneği ise geniş bir alandaki rakip oyuncuların hareketini engelliyor, yani Root’luyor.

Stay a while and listen!

Deckard Cain’in Heroic yetenekleri ise bir hayli ilginç. Heroic yeteneklerinin ilki “Stay a while and listen”, geniş bir alandaki rakip kahramanları 1 kereliğine uyutuyor. Uyuyan kahramanlara herhangi bir hasar verildiğinde uyanıyor, hasar verilmeyen kahramanlar bir süre daha uyumaya devam ediyor.

Bu yetenek zor durumlarda Cain’in kendisini kurtarması için büyük bir kolaylık sağlarken, takım savaşlarında etkisiz kalabilir. Zira bu yetenekten verim alınabilmesi için takım arkadaşlarının hedeflerini ve yeteneklerini çok düzgün seçmeleri gerekiyor. Yoksa uyuyan diğer rakipleri uyandırabilirler.

Diğer Heroic yeteneği Lorenado ise kitaplardan hortum oluşturuyor. Bu hortum, rakip oyuncuları itip uzaklaştırarak takımına avantaj sağlayabiliyor. Özellikle dar alanların bulunduğu harita görevlerinde fayda sağlayacağını tahmin ediyoruz.

Nisan ayında yayınlanacağı duyurulan Deckard Cain’in önümüzdeki hafta PTR sunucularında yerini alması bekleniyor. Bakalım geçtiğimiz haftalarda tarihinin en dengesiz kahramanı Fenix’i yayınlayan Heroes of the Storm ekibi, Deckard Cain ile nasıl bir iş çıkaracak.