Anasayfa Makale Hayat Ofise Hediye Gelen Tabloyu Asıyoruz – VLOG

Ofise Hediye Gelen Tabloyu Asıyoruz – VLOG

Uzun zamandır kutusunda açılmayı bekleyen bir hediyeyi açıyor, ofisimizdeki yazı işleri bölümüne çıkan tabloyu asıyoruz.

Tamamen sohbet, muhabbet amaçlı çekilmiş bir video olup; ancak matkap kullanmayı, matkap ucu, dübel, vida nedir bilmiyorsanız faydalı olacaktır. Aksi takdirde duvara bir tablo asmamızı izleyeceksiniz. “Başka bir beklentim yoktu zaten” diyorsanız buyrun:

Er36po’ya bu güzel hediyesi ve ince düşüncesi için teşekkür ederiz. Sanatçı Sevim Aydoğdu’ya da güzel eseri için ayrıca teşekkür eder, başarılar dileriz. instagsanat hesabı neden kapalı merak ettik diye de bir not düşelim.

Bu video GoPro Hero 6 Black Edition ile çekilmiş, LED aydınlatmalı kapalı alanda yapılan çekimin renklerinden çok memnun kalınmamıştır.

Alpha Tools darbeli matkap yıllar önce çok hesaplı olduğu için Bauhaus’tan alınmış. Nasıl olduysa yıllardır çalışmaktadır.

Çelik ucu yerine beton ucu kullanmanızı, kullanacağınız matkap ucunu nalbura götürüp ona uygun ölçüde dübel ve vida almanızı tavsiye ederiz. Dübel, vida yuvası olarak görev yapan ve duvarda açılan deliğe yerleştirilen plastik parçanın adıdır.