Anasayfa Haber Anthem’in Grafikleri Daha Geliştirilebilir

Anthem’in Grafikleri Daha Geliştirilebilir

Anthem’in E3 demosunu elde eden bazı kaynaklar, oyunun grafikleri hakkında detaylı analiz yaptı.

BioWare’in 2019 Mart’ında piyasaya çıkacak olan oyunu Anthem, pek çok oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor. E3 2018’de oyunun demosu sergilenmiş ve büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Bu demonun videosunu ele geçiren bazı kaynaklar, demo ile ilgili bazı detayları ortaya çıkardı.

Bu demo, E3 2018’de 2 tane GTX 1080 Ti tarafından oynatıldı. 4K çözünürlükte çalıştırılan demoda grafik ayarlarının mekanlara ve sahnelere göre değişiklik gösterdiği anlaşıldı. Örneğin giriş görüntülerinde oyunun su yansıma efektleri düzgün bir şekilde işlerken, oynanış bölümlerinde su yansıma efektlerinin bazı büyük canavarları göstermediği anlaşılıyor.

Demoyu inceleyenler ise demonun aslında konsollar için optimize edilmiş halinin oynatıldığını düşünüyorlar. Zira arayüzdeki bazı noktalarda Xbox One kontrol tuşları da görünüyor.

Bu durumda PC sürümünde, giriş bölümündeki grafik ve efekt kalitesiyle oyunu oynayabiliriz. Anthem’in grafik kalitesi bazı efektlerin eksik olmasına rağmen çok iyi seviyede.

Bakalım 1080p ve 1440p’de hangi ekran kartları oyunu akıcı bir şekilde oynatabilecek. Oyunun çıkışına yakın bir dönemde optimizasyon çalışmalarının yapılacağını da unutmamak gerek.