Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2, Çift Blu-Ray Olarak Satılacak

Red Dead Redemption 2, Çift Blu-Ray Olarak Satılacak

Red Dead Redemption 2’nin konsolların sabit disklerinde kaplayacağı alanın bir hayli büyük olacağı açıklandı.

Rockstar’ın beklenen oyunu Red Dead Redemption 2’nin çıkışına çok az bir süre kaldı. 26 Ekim’de piyasaya çıkacak olan oyun, şimdilik yalnızca Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri tarafından oynanabilecek. Rockstar da oyunun teknik tarafıyla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Bugün içinde ön siparişle dijital sürümü satın alan kullanıcılar için ön yüklemeye açılacak olan oyun, kutulu sürümünde 2 Blu-Ray diski üzerinde gelecek. Oyunun konsolların sabit disklerinde kaplayacağı alanın ise 89 GB olacağı belirtildi. RDR2, yükleme yapılmadan oynanamayacak.

Pek çok oyun geliştiricisi oyunun kutusuna 2 disk dahil etmek yerine 1 disk ve dev ilk gün güncellemesi yöntemini tercih ediyor. Bu durum, internet bağlantısı sıkıntılı olan oyuncuları zor durumda bırakıyor.

İnternetle ilgili sorunları olan oyuncular, dev boyutlardaki oyunları indirmek yerine hazır bir şekilde kutulu satın almak isteyebiliyorlar. Rockstar’ın 2 Blu-Ray’e yer vermesi, ilk gün yamasının çok daha makul boyutlarda olmasını sağlayacaktır.