Anasayfa Haber Battlefield 5’in Battle Royale Modu Gecikecek

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Gecikecek

Electronic Arts, Battle Royale modunun önümüzdeki yıla sarkacağını duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 4 sadece multiplayer olması sebebiyle çeşitli eleştiriler almıştı. Fakat oyun oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Aynı zamanda Twitch’in en çok izlenen oyunları arasına da girdi.

Call of Duty’nin bu başarısı üzerine gözler Battlefield’a döndü. Dice tarafından geliştirilmekte olan Battlefield 5, 20 Kasım’da piyasaya çıkıyor. Tek kişilik senaryo modunun da bulunacağı söylenen oyunda, bir de Firestorm adında Battle Royale modu yer alacak. Pek çok Battlefield meraklısı da bu modu oynamak için sabırsızlanıyordu.

Electronic Arts, oyunun yol haritasını açıkladı. Açıklanan plana göre Combined Arms co-op görevleri, Ocak 2019’da yayınlanacak. Merakla beklenen Firestorm modunun ise Mart 2019’da yayınlanacağı belirtiliyor.

Battlefield hayranlarının bu duruma nasıl tepki vereceğini merak ediyoruz. Diğer taraftan yapımı bir hayli maliyetli ve uğraşlı olan tek kişilik modunun bulunacak olması, sevenlerini mutlu edecektir. Ancak önsiparişlerin çok zayıf olması, oyunun başarısı hakkında kafalarda soru işaretleri doğuruyor.