Anasayfa Haber Fallout 76’ya Tepkiler Gittikçe Büyüyor

Fallout 76’ya Tepkiler Gittikçe Büyüyor

Bethesda, Fallout 76’da yaptığı hatalara bir yenisini daha ekledi.

Büyük bir heyecanla beklenen Fallout 76, piyasaya çıktığından bugüne çok sayıda sorunla karşı karşıya geldi. Düzgün bir yama sisteminin bulunmaması sebebiyle oyuna 50 GB’ye varan yamalar yayınlanırken, oyuncular da Fallout 76’nın kötü bir oyun olduğunu sık sık dile getiriyor.

Basit bir kozmetik eşyasının 5 dolar gibi fiyattan satılması, oyun içindeki eşyalara ulaşmak için çok fazla farming gerekmesi gibi problemler, oyuncuları çileden çıkarmış. Ortaya çıkan son olay ise gerçekten yenilir cinsten değil.

Oyunun 200 dolarlık Power Armor Edition koleksiyon sürümünün duyurusunda, West Tek markalı keten çantanın yer aldığını söylemişti. Bu sürümü satın alan kullanıcılara ise son derece kalitesiz bir naylon çantanın gönderildiği görüldü. Haberin sonundaki fotoğraflara bakarsanız aradaki büyük farkı görebilirsiniz.

Paketi sayın alan bir hayran Bethesda’ya attığı e-posta sonucunda şu cevabı aldı: “Malzemenin bulunamaması sebebiyle çantayı naylon sürümüyle değiştirmek zorunda kaldık. Umuyoruz bu değişiklik, en iyi koleksiyon sürümlerimizden birinden aldığınız keyfi etkilemez.

Bethesda gibi dev bir şirketin sattığı ürünün teknik özelliğinde sonradan ve haber de vermeden değişiklik yapması oldukça şaşırtıcı. Bu derece büyük hataların üst üste, tek oyunda yapılması, oyuncuların şirkete olan güvenini sarsıyor.