Anasayfa Haber Skyrim Together Kapalı Beta Sürecine Giriyor

Skyrim Together Kapalı Beta Sürecine Giriyor

Skyrim Together’ın geliştiricileri, yakında kapalı beta sürecinin başlayacağını söyledi.

Bethesda’nın en başarılı oyunlarından biri olan Skyrim, günümüzde hala RPG denince akla ilk gelen oyunlar arasında. Bir hayli eğlenceli ve detaylı görevleri, dev büyüklükteki haritası ve rastlantısal gelişen olaylar, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor.

Pek çok Skyrim oyuncusu, oyunun neden bir multiplayer modunun bulunmadığını uzun zamandır soruyordu. Bir grup mod geliştirici ise birkaç yıl önce Skyrim’e Co-op modunu getirmek için kolları sıvamıştı. Bethesda da 2017’de Skyrim Together ismindeki bu modun Steam’de yayınlanmasını yasaklamıştı.

Bethesda’nın bu kararı modun çıkışını da geciktirdi. Zira geliştiriciler, lobi ve grup sistemlerini Steam API üzerine inşa etmişlerdi. Şimdi ise farklı bir yöntem kullanarak geliştirdikleri Skyrim Together’ı kapalı beta sürecine sokuyorlar.

Henüz tarihi net olmayan bu kapalı beta sürecinde oyuncular, 8 kişilik gruplar halinde Skyrim Together’a giriş yapabilecek. Geliştirici ekip, oyundaki bazı bileşenlerin henüz giderilmemiş hatalar sebebiyle beta sürecinde kapalı kalacağını söylüyor.

Sunucuların Avrupa’da bulunduğunu belirten ekip, modun kurulumu ve güncel tutulması için bir başlatıcının geliştirildiğini de belirtti. Başlatıcı ve Skyrim Together, toplamda yaklaşık 200 MB boyutunda olacak.