Anasayfa Haber Witcher 3 Direktörü, Cyberpunk Projesine Atandı

Witcher 3 Direktörü, Cyberpunk Projesine Atandı

CD Projekt Red tarafından yapımı sürdürülen Cyberpunk 2077 projesinde, tasarımın başına Konrad Tomaszkiewicz getirildi.

2019 yılının en büyük ilgiyle beklenen oyunları arasında yer alan Cyberpunk 2077 projesinin kadrosunda, sessiz sedasız bir değişlik yapıldı. Oyunun tasarım direktörü pozisyonuna, CD Projekt Red bünyesindeki en tecrübeli isimlerden biri olan Konrad Tomaszkiewicz getirildi.

Konrad Tomaszkiewicz’in yeni konumu resmen duyurulmadı, ancak LinkedIn hesabında yapılan değişiklikle ortaya çıktı. Kendisi en son The Witcher 3: Wild Hunt projesinde oyun direktörü olarak görev almıştı. Ancak CD Projekt Red bünyesindeki varlığı ilk Witcher oyununa kadar dayanıyor.

Tomaszkiewicz ilk geliştirilen Witcher oyununda test ekibine katılarak CDPR bünyesinde çalışmaya başlamıştı. Geçen yıllar içinde tecrübe kazanan ve yükselen Tomaszkiewicz, sadece Cyberpunk 2077 tasarım direktörü olmakla kalmadı.

LinkedIn hesabına bakılırsa, kendisi Şubat 2019 itibariyle CDPR’ın oyun geliştirme bölümünün başkan yardımcılığı konumuna da terfi etmiş bulunuyor. Bu kadar tecrübeli bir ismin daha Cyberpunk ekibine eklenmesi, CDPR’ın oyuna verdiği değeri göstermesi açısından hayli önemli bir gelişme.

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi henüz resmen açıklanmadı, ancak oyunun önümüzdeki E3 fuarında gösterileceği açıklandı. CDPR’ın oyunu 2019 sonunda piyasaya süreceği tahmin ediliyor.