Anasayfa Haber The Witcher 3: Wild Hunt İçin Resmi Modlama Araçları 2024’te Sunulacak

The Witcher 3: Wild Hunt İçin Resmi Modlama Araçları 2024’te Sunulacak

The Witcher 3: Wild Hunt Resmi Modlama Araçları

CD Projekt RED’in büyük rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt çıkalı neredeyse 10 yıl olmuşken resmi modlama araçları için bir açıklama yapıldı. Bu modlayıcı topluluğunun çok daha kolay yeni içerik eklemesine veya mevcut içeriği düzenlemesine olanak tanıyacak.

Geliştirici tarafından duyurulan araçlar, The Witcher 3’ü oluşturmak için kullanılan REDengine 3 düzenleyicisinin aynısını kullanacak ve oyuncuların deneyimlerini kendi beğenilerine göre özelleştirmelerine ve yaratımlarını başkalarıyla paylaşmalarına olanak tanıyacak.

CD Projekt RED bir forum gönderisinde şunları söyledi: “The Witcher 3: Wild Hunt için bir mod editörü üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, tamamen yeni bir şey yaparak veya mevcut görevleri ve içeriği düzenleyerek oyunda kendi deneyimlerinizi yaratmanıza olanak tanıyacak.”

Stüdyo, mod düzenleyicinin PC’deki The Witcher 3: Wild Hunt’ın tüm sahipleri için ücretsiz olacağını belirtiyor. Geliştirme araçlarının 2024’te sunulmasının planladığı da bilgiler arasında.