Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Metro Sistemi İle Geliyor

Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Metro Sistemi İle Geliyor

Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi

CD Projekt RED tarafından Cyberpunk 2077 için gelecek olan 2.1 Güncellemesi hakkında detaylar paylaştı. Açıklamaya göre güncelleme, bazı erişilebilirlik iyileştirmelerinin yanı sıra pek çok yeni özelliği beraberinde getirecek.

2.1 Güncellemesinin en büyük yeni özelliği şüphesiz ki Night City’nin yeni metro sistemi olacak: “Night City Area Rapid Transport metro hizmetleri sayesinde Night City’de kolaylıkla seyahat edin. Şehir geneline yayılmış toplam 19 istasyonda duran 5 metro hattı sayesinde trafikten endişelenmeyin, manzaranın tadını çıkarın. Hizmet yalnızca V, NCART’tan kısa mesaj aldıktan sonra kullanılabilir.”

CD Projekt RED ayrıca, oyuncuların metro treninde seyahat etmeyi atlayabileceklerini ve istasyonları sadece hızlı seyahat özelliği olarak kullanabileceklerini belirtti.

Ek olarak, oyuncular oyunun boss savaşlarında da değişiklikler görecekler: “Boss dövüşlerine, özellikle de Adam Smasher’a yönelik bir dizi iyileştirme getirdik. Smasher, oyuncular tarafından kullanılan taktiklere daha iyi uyum sağlayacağı, çok daha acımasız olacağı ve tıpkı Cyberpunk: Edgerunners’ta olduğu gibi Sandevistan’ı kullanacağı için artık daha ikonik.”

Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi

Oyuncular 2.1 Güncellemesi ile oyunun radyo istasyonlarını yürüyerek veya metroya binerken kendi başlarına dinleyebilecekler. Cyberpunk 2077’ye gerçek Porsche 911’in cabriolet versiyonu da dahil olmak üzere bazı yeni araçlar da eklenecek. Güncelleme aynı zamanda oyuncuların araba yarışlarını tekrar oynamasına olanak tanıyacak ve motosiklet yarışları, oyuncuların diğer oyunculara bıçak fırlatma yollarını ekleyecek.

Son olarak güncelleme erişilebilirlik tarafında üç renk körü seçeneği, yeni sinematik, radyo ve yeniden boyutlandırma seçenekleriyle birlikte baş üstü altyazılar ve yeni bir nişan alma yardımcısı özelliği sunacak.

Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi 5 Aralık tarihinde yayınlanacak. Bu tarihin aynı zamanda, temel oyunu Phantom Liberty genişleme paketiyle birleştiren yeni Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ile aynı olduğunu belirtelim.