Anasayfa Haber Galaxy A6 Plus Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Galaxy A6 Plus Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Galaxy A6 Plus Android Pie güncellemesi / One UI

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy A9, A8 ve A7 2018 modelleri için Android Pie güncellemesini yayınlayan Samsung, şimdi de Galaxy A6 Plus için Android Pie güncellemesini dağıtmaya başladı.

İlk olarak amiral gemi modelleri için Android Pie ve One UI güncellemesini yayınlayan Samsung, orta segment cihazları için yeni Android güncellemesini yayınlamaya devam ediyor.

Daha önceden, A serisi için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınlamaya başlayan Samsung’un şimdiki durağı Galaxy A6 Plus oldu.

İlk olarak Polonya’daki A6 Plus kullanıcıları için yeni Android ve arayüz güncellemesini dağıtmaya başlayan Samsung, ayrıca birçok yeniliği kullanıcılarına sunuyor.

Galaxy A6 Plus Android Pie güncellemesi / One UI

Galaxy A6 Plus Android Pie Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Yeni güncelleme ile beraber kullanıcılara sunulan en büyük yeniliği One UI arayüzü olarak gösterebiliriz. Bu arayüz tasarımı ile Samsung, bambaşka bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Yeni arayüz tasarımıyla, görünümü daha sade ve minimalist bir hale getiren şirket, daha çok tek elle kullanıma odaklanıyor. Böylece, büyük ekranlı Samsung telefonlar daha rahat kontrol edilebiliyor.

Bunun yanı sıra yeni arayüzde, karanlık/gece teması da bulunuyor. Karanlık tema ile oldukça hoş bir görüntüye ev sahipliği yapan Samsung’un yeni arayüzünde ayrıca simgelerin de yeniden tasarlandığını görüyoruz.

Infinity-U Ekranlı Samsung Galaxy A40 Tanıtıldı

Simgelerin haricinde, yazı fontlarında da bir takım değişikliklere giden Samsung, ayrıca arayüzde yuvarlak köşeli hatları daha ön plana çıkartıyor.

Son olarak kamera kısmına görsel zeka özelliğini ekleyen Samsung, kameranın renk ayarlarını ortama uyum sağlayacak şekilde otomatik olarak ayarlanmasına da olanak sağlıyor.