Anasayfa Haber Galaxy Note FE Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Galaxy Note FE Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy Note FE Android Pie güncellemesi

Bir süredir gündemde olan Galaxy Note FE Android Pie güncellemesi sonunda yayınlandı.

İlk olarak geçtiğimiz ay Android Pie güncellemesini alacağı ortaya çıkan, Galaxy Note FE için beklenen güncelleme bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı.

Bugün yayınlanan N935FXXU4CSC1 yazılım sürümüyle dağıtılmaya başlanan ve 1.6 GB‘lık bir boyuta sahip olan Galaxy Note FE güncellemesi ile kullanıcıları One UI arayüzü başta olmak üzere birçok yeni özellik bekliyor. Peki, Galaxy Note 7 FE Android 9 güncellemesi ile beraber kullanıcıları ne gibi özellikler bekliyor?

Galaxy Note FE Android Pie Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Yeni güncelleme ile beraber kullanıcılara sunulan en büyük yeniliği One UI arayüzü olarak gösterebiliriz.

Yeni arayüz tasarımı ile görünümü daha sade ve minimalist bir hale getiren marka, daha çok tek elle kullanıma odaklanıyor. Bu da doğal olarak büyük ekranlı Samsung telefonların daha rahat kontrol edilebilmesine olanak sağlıyor.

Samsung Galaxy Note FE Android Pie güncellemesi

Bu yeniklerin yanı sıra, One UI arayüzde gece moduna yer veriliyor. Gece modu ile oldukça hoş bir görüntüye ev sahipliği yapan One UI arayüzünde ayrıca simgelerinde yeniden tasarlandığını görüyoruz.

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro Tasarımı ve Özellikleri Netlik Kazandı

Yeni arayüz tasarımında yazı fontları üzerinde de bir takım değişikliklere giden Samsung, ayrıca arayüzde yuvarlak köşeli hatları daha ön plana çıkartıyor.

Son olarak, kamera kısmına görsel zeka özelliğini ekleyen şirket, bu kısımda da yeniliklerine devam ediyor. Kamera kısmına eklenen görsel zeka özelliği sayesinde Samsung, kameranın renk ayarlarını ortama uyum sağlayacak şekilde otomatik olarak ayarlanmasına da imkan tanıyor.

Samsung Galaxy Note FE Android Pie güncellemesi