Anasayfa Haber Apple AirPower Çıkış Tarihi Hakkında Yeni İddialar Ortaya Atıldı

Apple AirPower Çıkış Tarihi Hakkında Yeni İddialar Ortaya Atıldı

Apple AirPower Çıkış Tarihi

iPhone, Apple Watch ve AirPods cihazları kablosuz şarj edecek Apple AirPower çıkış tarihi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

Apple, 25 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlik öncesinde güncellediği iPad Air, iPad Mini, AirPods, iMac ve iMac Pro cihazlarını Apple Store üzerinden görücüye çıkarmıştı. Şimdi ise gözler bir kez daha çıkışı yılan hikayesine dönen kablosuz şarj istasyonu Apple AirPower’a çevrildi. iPhone X lansmanından bu yana bir türlü satışa sunulamayan ürün için yeni iddialar söz konusu. Peki, Apple AirPower çıkış tarihi için son gelişmeler neler?

Apple AirPods Yenilendi: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Apple AirPower ne zaman satışa çıkacak?

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR akıllı telefonların lansmanında tanıtılacağı düşünülen Apple kablosuz şarj aksesuarı bekleyenlerini yine hüsrana uğratmıştı. Şimdi ise Apple AirPower’ın artık Mart ayı sonunda satışa çıkacağı söyleniyor.

2019 iMac modelleri Radeon Pro Vega İle Güncelleniyor

iPhone, Apple Watch ve AirPods cihazların kablosuz olarak şarj edilmesini sağlayacak ürünün Apple için büyük utanç ve prestij kaybı yaşattığı ifade ediliyor. Apple web sitesinde iPhone XS ve ikinci nesil AirPods’un yer aldığı bir görselin tespit edilmiş olması da iddiaları güçlendirmiş durumda.

Yeni iPad Air Duyuruldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Daha önceki iddialar AirPower’ın Ocak üretimine Ocak ayı sonunda başlanıldığı yönündeydi. Şirketin bu ay da ürününü satışa sunmaması durumunda ise artık her zaman olduğu gibi Eylül ayında gerçekleştirilecek 2019 iPhone modellerinin lansmanını beklememiz gerekecek gibi gözüküyor.