Anasayfa Haber Ucuz Netflix Mobil Servisi Test Aşamasında

Ucuz Netflix Mobil Servisi Test Aşamasında

ucuz Netflix mobil servisi

Kullanıcı kitlesini daha da genişletmek isteyen Netflix, bir süredir uygun fiyatlı abonelik servisi üzerinde çalışıyor. Bu doğrultuda geliştirilen ucuz Netflix mobil servisi Hindistan’da test edilmeye başlandı.

Bildiğiniz üzere Netlix‘te Temel, Standart ve Özel olmak üzere üç farklı abonelik seçeneği bulunuyor.

Bu abonelik seçeneğine ek olarak, şu sıralar dördüncü bir seçenek üzerinde de bir süredir çalışmalar yürüten popüler platform, yeni servisini bugünden itibaren test etmeye başladı. Peki, uygun fiyatlı Netflix mobil servisi kullanıcılara neler sunacak?

Ucuz Netflix mobil servisi ile kullanıcıları neler bekliyor?

Hali hazırda Hindistan’da test edilmeye başlanan dijital yayın platformunun yeni üyelik seçeneğinin aylık ücretinin 250 rupi olacağı belirtiliyor. Yaklaşık olarak 20 TL gibi bir ücrete sahip olan bu üyelik, sadece akıllı telefonlarda veya tabletlerde kullanılabilecek.

Ucuz Netflix

Temel modelde olduğu gibi tek bir cihaz ile sınırlı olacak olan bu üyelikte içerikler standart kalitede izlenebilecek.

Daha önceden de buna benzer bir ödeme planını Endonezya ve Malezya‘da test eden yetkililer, bu paket için yaklaşık olarak 4 dolar gibi bir fiyat belirlemişlerdi.

John Wick 3 Fragmanı İle Geri Sayım Sürüyor

Son olarak, söz konusu bu ödeme planının ülkemizdeki kullanıcılar için de geçerli olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da özellikle belirtelim.