Anasayfa Haber Amazon, Apple AirPods Rakibi Kablosuz Kulaklık Planlıyor

Amazon, Apple AirPods Rakibi Kablosuz Kulaklık Planlıyor

Amazon Apple AirPods

Amazon Apple AirPods karşısına çıkaracağı Alexa entegrasyonu kablosuz kulaklığı ile kullanıcılara büyük kolaylıklar sunabilir.

Amazon‘un ikinci nesil Apple AirPods karşısına rakip olarak çıkarılacak kablosuz kulaklık modeli için çalışmalar yaptığı ileri sürüldü. Şirketin Alexa sesli asistanının dahili olarak yer alacağı ürünün, bu yılın ilk yarısında piyasaya sunulması bekleniyor. Ürün, Amazon’un Alexa’yı yaygınlaştırma stratejisine bağlı olarak satışa sunulacak. Yine AirPods yanında daha ucuz bir alternatif olacağı da bilgiler arasında yer alıyor.

Apple AirPods Yenilendi: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Proje daha önce Echo serisi akıllı hoparlörler ve ekranları geliştiren Amazon Lab216’a emanet edildi.

Bu anlamda, Alexa entegrasyonu olan bir kablosuz kulaklıkla kullanıcıların sadece dijital asistana seslenerek bile dev e-ticaret platformundan alışveriş yapması sağlanabilir. Echo hoparlörler ile birlikte de uyum içinde çalışacağına kesin gözüyle bakılan ürün, Amazon’un müzik ve sesli kitap arşivine de kolay erişim sunacaktır. Hatta haber, hava durumu ve spor konusunda üçüncü parti sağlayıcılardan anında son bilgilere ve servislere ulaşma konusunda da önemli kolaylıklar sunulabilir.

Beats Powerbeats Pro, AirPods’a Alternatif Olacak