Anasayfa Haber Facebook Messenger Masaüstü Uygulaması Geliyor

Facebook Messenger Masaüstü Uygulaması Geliyor

Facebook Messenger Masaüstü Uygulaması

Facebook Messenger masaüstü uygulaması, macOS ve Windows sistemler için kullanıma sunulacak.

Facebook F8 Geliştirici Konferansı sırasında platformun en yeni hizmetleri duyuruldu. Bu duyurulardan birisi de Facebook Messenger masaüstü uygulaması oldu. Sosyal medya platformu, popüler mesajlaşma uygulamasının bu yılın sonlarına doğru macOS ve Windows için sunulacağını açıkladı.

Bilgisayarların gelişiminde yavaşlama gözlense de ofis çalışanlarının hala günlerinin çoğunu Mac veya PC başında geçirdiği bir gerçek. Bu anlamda Facebook, çekirdek işlevlerden birisi olan mesajlaşmayı kullanışlı bir mesajlaşma uygulaması ile masaüstüne getirerek kullanıcılara erişilebilirlik sağlamak hedefinde.

Facebook, kullanıcıların herhangi bir cihazdan kesintisiz olarak mesajlaşmak ve bazen de en çok değer verdikleri insanlarla paylaşmak ve bağlantı kurmak için biraz daha fazla alan istediğine dikkat çekiyor.  Ayrıca, kurumsal araçlarla şirketlerin uygulamadan pazarlama yapması ve müşteri hizmetleri sunması da mümkün olacak.

Messenger masaüstü uygulaması, aynı mobil uygulamada olduğu gibi sesli görüşme, grup video görüşme vb. özelliklerini de kullanıcılarına sunacak.  Masaüstü uygulamalarının test aşamasında olduğu ve yıl sonunda tüm kullanıcıların hizmetinde olacağının altı çiziliyor.

İlginizi çekebilir: Ölü Facebook Kullanıcılarının Sayısı Giderek Artıyor