Anasayfa Haber Microsoft 365 Nisan Yenilikleri Belli Oldu

Microsoft 365 Nisan Yenilikleri Belli Oldu

Microsoft 365 Nisan Yenilikleri

Microsoft 365 Nisan yenilikleri kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanıyor.

Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security ürünlerini sunan Microsoft 365 için gelen yenilikler açıklandı. Microsoft 365 Nisan yenilikleri ile ilk olarak yeni güvenlik özellikleri dikkat çekiyor. İçeriklerin nerede depolanacağına karar verebildiğiniz Multi-GEO Yetenekleri ve Güvenlik Politikası Danışmanı bunların başında geliyor. Ek olarak, Azure AD Şifre Koruması da genel kullanıma sunuluyor.

Bu ayın başında duyurulduğu gibi tüm Office 365 kurumsal müşterileri için Microsoft Kaizala çıkışını gerçekleştirdi. Sonraki 12-18 ay içerisinde Microsoft Teams ile bütünleştirilmesi planlanan Kaizala uygulaması ile şirketinizin dışındaki gruplarla da iletişim kurmanız sağlanıyor.

PowerPoint düzenleyicisi de çoklu dil desteği aldı. Bundan böyle tek seferde aynı slaytta birden fazla dil kullanımı mümkün hale geliyor. Dil bilgisi denetimi, heceleme denetimi gibi özelliklerin tamamı artık sorunsuz olarak çalışabiliyor.

Diğer detaylar arasında; OneNote için metni vurguladığınızda gösterilecek yeni mini araç çubuğu, Office için yaklaşık 350 adet simge ve son olarak, Office 365 için 3 boyutlu kılavuz çizgileri yer alıyor.

İlginizi çekebilir: Office 365 İçin Güvenlik Politikası Danışmanı Servisi

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version