Anasayfa Etkinlik E3 eFootball PES 2020 Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı

eFootball PES 2020 Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı

efootball PES 2020 fragmanı

eFootball PES 2020 çıkış tarihi ve detayları E3 2019 etkinliği kapsamında resmiyet kazandı.

Bir süredir merakla beklenen yeni PES oyunu E3 2019 etkinliği kapsamında duyuruldu. 10 Eylül 2019‘da PS4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak olan eFootball PES 2020 ile beraber bizleri e-spor odaklı bir oyun bekliyor.

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda da görebileceğiniz üzere Konami yetkilileri saha içindeki çalımların, hareketlerin ve paslaşmaların daha gerçekçi olması adına Andres Iniesta ile ortak bir çalışmaya imza atmış.

Tüm E3 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Böylece daha gerçekçi bir oyun deneyimini oyunculara sunacak olan Konami, ayrıca serinin yeni oyununda vuruş doğruluğu, top fiziği ve markaj yeteneği konusunda iyileştirmelere gittiğimi görüyoruz.

Bunun yanı sıra, FIFA 20‘de olduğu gibi yeni PES oyununda bizleri serinin önceki oyunlarına kıyasla daha gelişmiş bir yapay zeka bekliyor.

Tüm bu yeniliklerin haricinde, Master League modunda yapılan yeniliklerde dikkat çekiyor. Bu kısımda Zico, Cruyff veya Maradona gibi efsaneleri oyuna dahil eden Konami, bahsi geçen bu efsane isimlerle başarıdan başarıya koşmamıza imkan tanıyor.

Aynı zamanda Master League modunda transfer döneminde, maç öncesi ve sonrasında yapılan basın açıklamaları içinde interaktif diyalogları kullanabileceğiz. Bunun gibi birçok yeniliğe ev sahipliği yapan PES 2020’nin E3 2019 fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/fK3_uf8FLHc

İlginizi Çekebilir: FIFA 20 Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı