Anasayfa Haber FIFA 20 Taraftar Sesleri İngiltere Premier Lig’de Kullanılacak

FIFA 20 Taraftar Sesleri İngiltere Premier Lig’de Kullanılacak

İngiltere Premier Lig Taraftar Sesleri EA Sports

EA Sports, FIFA 20 oyununun deneyimi ile İngiltere Premier Lig maçları için yayınlara taraftar sesi desteği verecek.

Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle tüm dünyadaki futbol maçları askıya alınmıştı. Şimdi ise normalleşme süreci ile birlikte bazı liglerdeki maçlar seyircisiz oynanması şartıyla yavaş yavaş başlıyor. EA Sports ise İngiltere Premier Lig heyecanı için tabiri caizse imdada koşuyor. Şirket, Sky Sports tarafından yayınlanacak maçlarda, tribünlerdeki boşluğu bir nebze olsun doldurmak için yayına taraftar sesi desteği verecek

Bazı maçlarda tribünlerin taraftar kartonlarıyla doldurulduğunu görmüştük. Öte yandan, maçlarda tribünlerden gelen tezahürat seslerinin olmaması maçları adeta antrenman havasına büründürüyor. Haliyle bu da heyecanı öldürüyor.

Yapılan açıklamada, EA Sports FIFA ve Sky Sports arasındaki iş birliği ile Premier Lig’in atmosferinin yeniden başlatılmasının hedeflendiği belirtiliyor. Bunun için de bir dizi ısmarlama ve takıma özgü taraftar sesleri ve tezahüratlar yaratıldığının altı çiziliyor.

Büyük ihtimalle gollere ve cezalara verilen tepkilerin simüle edilmesi için de taraftar gürültüsü üzerinde canlı kontrol unsurları bulunacak. Şu anda plan, İngiltere Premier Lig’in 3 ay kapandıktan sonra 17 Haziran tarihinde yeniden başlaması. İlk 2 maçınsa Aston Villa ve Sheffield United ile Manchester City ve Arsenal arasında olması bekleniyor.

Bakalım, EA Sports destekli maç yayını deneyimi izleyicileri tatmin edecek mi?

İlginizi çekebilir: EA Play Live ve Steam Game Festival Ertelendi