Anasayfa Haber Bülten Cooler Master, C700P Black Edition’ı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Cooler Master, C700P Black Edition’ı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Cooler Master, C700P modelinin geliştirilmiş versiyonu COSMOS C700P Black Edition hakkında yeni bilgiler paylaştı.

COSMOS C700P Black donanım bölgesini daha iyi gösteren yeni bir kapak tasarımına sahip. Bu cam yenilemesi ve kablo kapakları geliştirilmiş işlevsellik ve özelleştirme seçenekleri ile yenilenmiş durumda.

PSU kapağı iki bölgeden oluşuyor. Burada dışa bakan plaka ve montaj seçenekleri için de bir üst plaka bulunuyor. Her iki parça birbirinden bağımsız olarak konumlandırılabiliyor. Bu alan aynı zamanda konfigürasyon olanakları için, kablo kılıfı sistemi, SSD veya pompa monte edilebilen 3 parçaya sahip. PSU kapağının arkasına ayrıca depolama disklerinizi monte edebiliyor ve fazla kabloları gizleyebiliyorsunuz.

• COSMOS C700P Black Edition – Orjinal C700P ile ilgili geliştirmeler, tümü mat siyah PSU kapağı, radyatör destekleri, ince ızgaralı paneller, kablo kapak sistemi ve ekstra bir arka panel içeriyor.
• Gelişmiş Kablo Yönetim Sistemi – Dahili 3 kablo kapağı, SSD diskleri veya sıvı rezervuarı kablo plakalarının üzerine monte edilebiliyor.
• Sıvı Soğutma Desteği – Düz radyatör braketi tasarımı, çerçevenin üstüne, önüne veya altına monte edilebilen sıvı soğutma için çok yönlülük sunuyor. İçerdiği iki braketin her biri 420mm’lik radyatör destekliyor.
• RGB Aydınlatma ve Senkronizasyon – Aydınlatma modlarını değiştirerek veya aydınlatma sistemini anakart ile senkronize ederek RGB aydınlatmaları güç panelinden kontrol edilebiliyor.
• Geniş Bağlantı Arayüzü – Gelişmiş I/O panelinde USB 3.1 (Gen2) C tipi bağlantı noktası, dört USB 3.0 bağlantı noktası, bir fan hızı kontrol düğmesi ve RGB kontrol düğmesi bulunuyor.