Anasayfa Haber Google Files 100 Milyon Kullanıcıyı Yeni Özellikler ile Kutladı

Google Files 100 Milyon Kullanıcıyı Yeni Özellikler ile Kutladı

Google Files 100 Milyon

Aylık 100 milyon kullanıcıya erişen Google Files uygulamasına yeni özellikler ekledi.

Kullanıcıların telefon depolama alanını yönetmesine ve gereksiz dosyalardan kurtulmasına olanak sağlayan Google Files uygulaması, son dönemde kullanıcı sayısını ciddi oranda artırmış durumda. Hatta başlangıçta Files Go olarak sadece düşük depolama alanı olan telefonları hedef alan uygulama, kısa sürede Go takısını da atarak tüm kullanıcılara hitap etmeye başladı.

Tüm dünyada saniyede ortalama 8 GB gereksiz dosyanın temizlenmesine yardımcı olan uygulama, artık karanlık mod sunuyor. Karanlık modun sonraki Android sürümünde tüm sisteme yayılmış bir hal alacağını da not olarak düşelim.

Uygulamaya eklenen bir yenilik ise temel müzik çalar. Bu sayede ses dosyalarını açabilecek ve temel kontrollerle bunları oynatabileceksiniz. Arka planda oynatma yeteneğine de sahip olan bu özellik, kullanıcıları ayrı bir müzik çalar uygulamasına geçme zahmetinden kurtarıyor.

Google, bu yeniliklerin dağıtımının tüm kullanıcılar için önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtiyor. Tabii ki siz şimdiden uygulamayı buradan Google Play Store üzerinden güncelleyerek hazır olabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Google Fotoğraflar 1 Milyar Kullanıcıya Ulaştı