Anasayfa Haber Bülten Samsung CHG70 Serisi ile HDR QLED Oyun Monitörü Devrini Başlattı

Samsung CHG70 Serisi ile HDR QLED Oyun Monitörü Devrini Başlattı

32 İnç CHG70 Serisi monitörü LC32HG70QQMXUF modeli ile Samsung QLED ve HDR teknolojilerini oyuncu monitörü serilerinde ön plana çıkartıyor…

Mükemmel detayları ile yeni bir gerçeklik.

HDR ile Samsung’un yeni metal kuantum dot teknolojisinin yenilikçi bir birleşimi olan dünyanın ilk QLED oyun monitörü ile oyun makinenize nihai görsel deneyimi ekleyin.

QLED Oyun Monitörünü Deneyimleyin

Dünyanın İlk HDR QLED Oyun Monitörü


Renkler Daha Önce hiç Olmadığı gibi Yeniden Tanımlandı

Yeni Metal Kuantum nokta

Samsung QLED, sıradan monitörlere oranla daha saf, daha parlak ve daha canlı renkler sunar – özellikle kırmızı ve yeşiller. Ve Samsung’un yeni Metal QD teknolojisi, ister oyun oynayın, isterse renk doğruluğunun kritik öneme sahip olduğu uygulamalarda çalışın, daha kalıcı, daha doğal renkler sağlar.

Renkler Daha Önce hiç Olmadığı gibi Yeniden Tanımlandı

Koyu siyahlar, aydınlık ışıklar
Yüksek Dinamik Aralık

CHG70 QLED oyun monitörü, daha geniş bir aralıkta parlaklık düzeyleri sağlayan HDR desteği ile gelen türünün ilk örneğidir. Oyun geliştiricilerin amaçladığı gibi imgeleri daha detaylı göstermek için karanlık alanları daha karanlık, aydınlık alanları daha aydınlık yansıtır.

Genel imge kalitesi (HDR imge kalitesi DEĞİL), OSD menüsünde Profesyonel Mod’u seçin.

 

Daha geniş bir görüntüde büyüleyici detay

WQHD Çözünürlük

FULL HD’den yaklaşık 1,7 kez daha yüksek piksel yoğunluğu ile, CHG70 oyun sahnelerini ve karakterlerini büyüleyici detaylarla sunar; tüm savaş alanının panoramik bir görüntüsünü vererek size herhangi bir köşeden yaklaşmaya çalışan düşmanı fark etmenizi sağlar.


Sizi içine çekmek için kavisli

1.800R Kavis

Günlük oyun ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan CHG70, bir IMAX ekranının izleyicileri filmin içine çekmesi gibi sizi oyun dünyasının içine çeken ve sarmalayan hissi uyandıran sektör lideri 1.800R kavise sahiptir.


Kesintisiz, kusursuz oyun

Yenileme hızı 144Hz

Hızlı 144Hz ekran yenileme hızı, sorunsuz oyun için imge gecikmesini ve hareket bulanıklığını en aza indirirken kullanıcı dostu 60Hz/120Hz ayarları, görüntü ayarları menüsünden her seferinde ayarlamak zorunda kalmadan monitör performansını, ekran görüntüsünü optimize etmenize olanak verir.

 


Oyun heyecanına ışık katın

Arena Aydınlatma

CHG70’in Arena Aydınlatması monitör arkasındaki duvara titreşimli ışık şovu yansıtarak oyununuza ekstra atmosfer katar.


Gerçek oyun ortamını yaratın

OSD gösterge panosu

Oyuncular için optimal olarak hazırlanan Samsung’un OSD gösterge panosu menüsü ile anahtar oyun ayarlarının bir bakışta tam görüntüsüne sahip olabilirsiniz ve kısa yol tuşlarını kullanarak ayarları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bu Good Design Award kazanını ayarlayın ve doğrudan oyuna dalın.

 


Tüm oyun türleri için optimize edildi

Birden Çok Oyun Modu

Samsung Galaxy Ekibi ile birlikte geliştirilen LOL World Championship 2016’da yarı final kazananı, CHG70’in fabrikada kalibre edilmiş oyun görüntü modları, FPS, RTS, RPG veya AOS olsun herhangi bir oyun türü için anında siyah gamma düzeylerini, kontrast oranlarını, netliği ve renk değerleri ayarlarını optimize eder.

Daha yüksek görünürlükle oyuna hakim olun

Siyah dengeleyici

CHG70’in 20 adımlık Siyah Dengeleyicisi oyundaki karanlık alanları istediğiniz parlaklık düzeyine ayarlayarak en karanlık kuytularda gizlenen düşmanlarınızı bile fark etmenizi sağlar. Sınıfının en iyisi 3000:1 kontrast oranı en karanlık veya en parlak sahnelerde bile imgeleri olağanüstü keskin yapar.

 

Daha yüksek görünürlükle oyuna hakim olun
3000:1 kontrast oranı
Samsung’un gelişmiş VA paneli teknolojisi tüm ekran boyunca ışık sızıntısını en aza indirir ve en koyu ve aydınlık sahnelerde bile derin siyahlar ve parlak beyazlar için sınıfının en iyisi 3000:1 kontrast oranı sağlar.


Kesin, sabit pozisyonlama

Çift dayanaklı ayak

En zorlu oyunlar için tasarlanmış güçlü çift dayanaklı ayak, ekrandaki herhangi bir yarışta size kazanma avantajı sağlamak için panelini nasıl pozisyonladığınız üzerinde size kesin kontrol sağlar. Ayrıca oyuncu dostu tasarımı sergiler ve kullanmadığınız zaman kulaklıklarınızı asmak için bir yer sunar.

Daha pürüzsüz oyun

AMD FreeSync 2

AMD’nin yükseltilmiş FreeSync 2’si herhangi bir oyunda mükemmel pikselli, pürüzsüz bir oyun sunar, HDR oyunlarda bile.


Düşük Girdili Gecikme Modu

CHG70’in girdi gecikmesi o kadar düşük ki, tam açtığınız andan itibaren aksiyonun ekranda belirdiğini görerek anında oyununuz üzerinde tam kontrol sağlarsınız.

Optimum ekran imgeleri için, girdi içeriğine bağlı olarak parlaklık Freesync modunda ayarlanabilir.

Minimal göz yorgunluğu ile oynayın

Göz Koruyucu Modu
CHG70, mavi ışık emisyonlarını büyük oranda azaltan göz koruyucu moda sahiptir. Bu nedenle, daha az göz yorgunluğu ve daha fazla görsel konfor ile oyuna devam edin.

Titreşimsiz
Samsung’un Titreşimsiz teknolojisi dikkat dağıtıcı ekran titreşimlerini büyük oranda azaltarak daha konforlu olarak daha uzun süre oyun oynamanıza olanak tanır.

Birden fazla bağlantı noktası

CHG70, bir DisplayPort ve 2 HDMI bağlantı noktası ile PC’leri, oyun konsollarını, ilave monitörleri ve diğer cihazları kolaylıkla bağlayarak çoklu görevleri yerine getirmenize izin veren birden çok bağlantı arayüzü vardır.
ADVERTORIAL – REKLAM