Anasayfa Etkinlik Gamescom Marvel’s Avengers İçin 19 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Marvel’s Avengers İçin 19 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Square Enix ve Crystal Dynamics ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Marvel’ın ilk Avengers filminde yer alan Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow ve Captain America gibi kahramanlara yer veren Marvel’s Avengers için ilk kez uzun oynanış görüntüleri paylaşıldı. Uzun zaman boyunca Project Avenger ismiyle bildiğimiz oyun için ilk duyuru, geçtiğimiz aylarda E3 2019’da yapılmıştı. Duyuru sırasında oyunun hikayesinden kesitler paylaşılırken, aynı zamanda prolog bölümü A-Day’den kısa görüntüler paylaşılmıştı.

Gamescom 2019’da ise, bu kez prolog bölümünün tamamı gösterildi. Bu video ile beraber Thor, Iron Man ve Hulk gibi kahramanların oynanışları hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Marvel’s Avengers çıkış tarihi ise 15 Mayıs 2020 olarak açıklandı. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

 

2 Yorumlar

  1. Hiç beğenmedim oynanış çok kötü görünüyor. Thor ve Hulk’un sıradan askerlerle zaman harcaması çok saçma . Black Widow-Taskmaster dövüşünde BW tekme tokat dalıyor TM’nin eli omzunda sanki hiç bir şey yokmuş gibi takılıyor. Arkham serisine biraz baksalardı keşke.Ayrıca aynı videonun “Yeni oynanış yayımlandı” diye bilmem kaçıncı kez haberi de baydı.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version