Anasayfa Haber Bülten Üç Yeni Philips Momentum Monitör Tanıtıldı

Üç Yeni Philips Momentum Monitör Tanıtıldı

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, üç yeni Philips Momentum ekranını piyasaya çıkarıyor.

Konsol oyuncularını hedefleyen, piyasaya henüz çıkmamış 55 inçlik Philips Momentum 558M1RY (142 cm), 31.5 inçlik Philips Momentum 328M1R (80 cm) ve 27 inçlik Philips Momentum 278M1R modeli (68.6 cm), Gamescom Business alanında sunulacaklar.

Philips ürün gamına katılacak üç yeni model, 2020 yılının birinci çeyreğinde piyasaya çıkmış olacak. Bu üçlüden ayrılan 55 inçlik Philips Momentum 558M1RY modeli UltraClear 4K UHD çözünürlüğe, 120 Hz yenileme oranına, 3840×2160 piksel çözünürlüğe sahip ve VESA onaylı DisplayHDR 1000 ile donatıldı. Bowers & Wilkins partnerliği sayesinde bu model, dengeli bas, net bir ses ve etkileyici performansı ile her oyun seansını tamamlıyor. Seçebilecekleri üç ses modu sayesinde kullanıcılar oyun deneyimlerinin ince ayarını yapabiliyorlar.

Son 50 yıldaki ses yeniliğinin başında olan Bowers & Wilkins, son teknoloji ürünü ev hoparlörleri, kulaklıklar ve araç içi ses sistemi çözümleri alanlarında bütün dünyada tanınıyor. Son iki yılda, Philips TV’nin özel lisansına sahip TP Vision, Bowers & Wilkins ile ortaklık kurarak her şirketin teknolojik açıdan güçlü yanlarını ve uzmanlığını bir araya getiren ve böylece görsel ve işitsel performans anlamında en iyisini sunan ürünleri birlikte yaratıyorlar.

DisplayHDR 600 ile donatılmış, 31.5 inçlik Philips Momentum 328M1R ekranlar, 120 Hz ve 4K’de yüksek kontrastta görüntüler sunuyor ve böylece oyuncuların ufak detayları kaçırmamalarını sağlayarak, karartılmış ortamlardaki oyun seanslarının gözler açısından daha da rahat olmasını sağlıyor. Yeni 27 inç formatındaki Philips Momentum 278M1R 4K’de 60 Hz kare hızları ile, keskin ve tutukluk içermeyen görüntüler üretmeyi sağlarken, bir yandan da Philips’in en iyi özelliklerini daha kompakt bir pakette sunuyor.