Anasayfa IFA IFA 2019 16.1 İnç Laptop! Honor MagicBook Pro Modeline İlk Bakış

16.1 İnç Laptop! Honor MagicBook Pro Modeline İlk Bakış

Ne 14 ne de 15 inç! Apple’ın planladığı 16.1 inçlik bu yeni dizüstü bilgisayar standardı önce Honor tarafından tanıtıldı. Huawei standında sergilense de Honor markasını taşıyan bu seri laptopların adı MagicBook Pro. Doğrudan MacBook Pro’yu hedef alan bir isimlendirmeleri var.

16.1 İnç Honor FullView Display yani ekran, 1920×1080 ekran çözünürlüğüne sahip. Buna karşın ekran oranları biraz farklı duruyor. İnceleme esnasında kesin bilgileri paylaşabileceğiz. Yüzde yüz sRGB renk gamutu desteği vurgulanmış.

IFA Sponsorumuz Mediamarkt: Güncel laptop ve Ultrabook modellerini MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz..

Kompakt, ince bir kasa var karşımızda ve üzerinde Honor markasını görüyoruz. Klavye bölümünde tuşun altından çıkan bir web kamerası mevcut. Ekranın alt çerçevesinde MagicBook Pro yazısı görülüyor. 1.7 kilogram ağırlık, 16.9 mm kalınlık diğer değerler. 16.1 inç ve metal gövde için hafif denebilir. Honor içerisinde çift fanlı bir soğutma olduğunu belirtiyor.

Klavyenin iki tarafında kullanıcıya dönük hoparlörler konumlandırılmış. Sol tarafta Type-C şarj portu dikkatimizi çekiyor. Ancak yanlara baktığımızda klasik Type-A USB portlarının da olduğunu görüyoruz. Sağda 2 USB, bir kombo 3.5 mm ses portu, solda ise Type-C yanında tam boy HDMI ve bir başkta Type-A USB portu görüyoruz.

Ekran kartı olaran Nvidia GeForce MX250, işlemci olarak Intel Core i7-8565U var karşımızda. 8 GB DDR4 2400 MHz RAM, 256 GB NVMe PCIe SSD, 56 Wh batarya diğer özellikleri.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version