Anasayfa Haber GTA: San Andreas Hediyeli Rockstar Games Launcher Çıktı

GTA: San Andreas Hediyeli Rockstar Games Launcher Çıktı

Rockstar Games Launcher

Rockstar Games Launcher ile stüdyonun oyunlarını satın alıp oynamanız mümkün.

PC için kendi oyun başlatıcısı uygulamasını sunan isimler arasına şimdi de Rockstar Games katıldı. Öte yandan Rockstar Games Launcher, Epic Games gibi üçüncü parti oyunlar da sunmak yerine sadece stüdyonun kendisinden çıkan oyunların satın alınıp oynanmasını mümkün hale getiriyor.

Platform çıkışı şerefine oyuncuları sevindirecek bir sürpriz de yapmayı ihmal etmiyor. Sınırlı bir süre için Grand Theft Auto: San Andreas oyunu ücretsiz olarak dağıtılıyor. Popüler aksiyon oyunu için Windows uygulamasını indirip kurmanız yeterli. Ardından oyunu ücretsiz halde satın alarak kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Başlatıcı henüz ilk zamanlarında olmasına rağmen bulut kaydı ve otomatik güncelleme gibi işlevler sunmayı ihmal etmiyor. Şu an için satın alınabilecek oyunlar arasında ise Grand Theft Auto serisi (GTA IV hariç), L.A. Noire, Max Payne 3 ve Bully bulunuyor. Ek olarak, GTA V Shark Cards da mağazadan satın alınabilir durumda. Rockstar Games Launcher’ın bilgisayarınızı tarayarak Steam gibi diğer platformlardan da satın alınmış Rockstar oyunlarını tespit edebildiğini ve kütüphanenize ekleyebildiğini de belirtelim.

Oyun başlatıcısını indirmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Minecraft Aylık Oyuncu Sayısı 112 Milyon Oldu