Anasayfa Oyun NBA 2K20 İncelemesi

NBA 2K20 İncelemesi

NBA 2K20 incelemesi ile karşınızdayız. NBA 2K serisinin en yeni oyununu hem PS4 hem de Nintendo Switch’te denedik.

NBA 2K20 Yenilikleri

NBA 2K20, yirmi yıldan uzun bir süredir geliştirilen seriye birçok iyileştirme ve yenilik sunuyor:

• Mekanikler iyileştirildi – NBA 2K20, basketbol simülasyonu misyonuna sahip bir oyun. Bu yüzden yeniden düzenlenen Pro Stick ile hücumda tamamen oyuncuda olması için oyun motoru üzerinde geliştirmeler yapılmış.

• Yenilenen Kariyer Modu – Yürütücü yapımcı LeBron James ve SpringHill Entertainment ile birlikte bu yılın MyCAREER modu sosyal konulara parmak basmayı amaçlıyor. NBA yeteneği olarak yıldız olma yolunda saha içinde ve dışında başarıyı aramak oyuncuların elinde. Sinematik anlatımda bu yıl Idris Elba, Rosario Dawson gibi ünlü oyuncuların yanı sıra geçmiş ve mevcut NBA all-star oyuncuları yer alıyor.

• MyPLAYER – Yenilenen MyPLAYER Builder, MyPLAYER’ın potansiyeline ulaşması sürecinde karakter özelliklerini çok daha fazla kontrol edebilme imkanı sunuyor. Bunlar arasında kendi Takeover özelliğini seçme, potansiyele hızla yaklaşma için sahip olunan MyPLAYER rozetlerini düzenleme gibi özellikler yer alıyor.

• WNBA – İlk defa 12 WNBA takımının ve oyuncularının tamamı, Play Now ve Season modlarında oynanabilir halde yer alıyor.

NBA 2K20 Artılar ve Eksiler

+ Görsel sunum açısından tüm spor oyunları arasında rakipsiz.

+ MyCareer Modu yine çok kaliteli.

+ Modların çeşitliliği ve kalitesi oyunun ömrünü artırıyor.

– Mikro ödeme sistemi her zamakinden daha agresif.

– Oyuncu kartları spor oyunu ruhuna biraz aykırı.