Anasayfa Haber Minecraft Character Creator Beta Olarak Sunuldu

Minecraft Character Creator Beta Olarak Sunuldu

Minecraft Character Creator

Minecraft Beta 1.13.0.15 ile Minecraft Character Creator özelliği geldi.

Mojang tarafından Android, Xbox One ve Windows 10 platformları için Minecraft Beta 1.13.0.15 sunuldu. Yeni sürüm ile birlikte en dikkat çeken yeni özellik ise Minecraft Character Creator oldu. Bu araç sayesinde oyuncular avatarlarını vücut şekli, kol bacak, yüz, ten rengi ve çok daha fazlasını ayarlayarak kişiselleştirme olanağına kavuşuyor.

Bu yenilik, oyuncuların oyunda oynadıkları karakterin görünümünü değiştirmesini sağlıyor. Birçok oyunda bulunan ayar seçenekleri Minecraft’ta da aynen bulunuyor. Avatarlardaki uzuvları, ten rengini, gözleri, ağzı, saç şekli ve rengini değiştirebiliyor, ayrıca vücut boyutunu ve şeklini de ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak, 100’den fazla nesneyi karakterinize ücretsiz olarak uygulamak da mümkün. Özel aksesuarlar içinse ödeme yapmak gerekecek. Hala özel skin’lerinizi Windows 10 ve mobilde içe aktarma seçeneğinin olduğunu da söyleyelim.

Şu an için sadece Minecraft Beta oyuncularının erişebildiği özellik, daha sonra Nintendo ve iOS platformları da dahil tüm oyuncular sunulmuş olacak. Ayrıca özellik Minecraft Earth için de gelecek. Beta oynanış, performans, bloklar ve çok daha fazlası için oldukça fazla hata düzeltmesini de beraberinde getiriyor.

İlginizi çekebilir: Minecraft Aylık Oyuncu Sayısı 112 Milyon Oldu