Anasayfa Haber Bülten Cooler Master’dan Petek Oyuncu Faresi MM710

Cooler Master’dan Petek Oyuncu Faresi MM710

Cooler Master üzerinde delikler bulunan yeni oyuncu faresi MM710 modelini tanıttı.

MM710 hafif yapısı sayesinde, uzun oyun seanslarında daha az hareket ve daha az yorgunluk sağlayarak bilek ağrılarını engellemeyi amaçlıyor. Petek yapısına sahip fare, kablosu tartılmadığında sadece 53 gram ağırlığa sahip.

Önemli ölçüde azaltılmış ağırlık, özel tasarım hafif kablo tasarımı ile birleşerek kullanıcılara iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. MM710, 20 Milyon tuş basma ömrüne sahip anahtarlar, 16.000 DPI ayarlanabilir Pixart optik sensör, dayanıklı yapı ve ergonomik tasarım özellikleri ile öne çıkıyor.

Hafif Petek Tasarımı ve Ultraweave Kablo

MM710, ağırlığı 53 gram altına düşüren yeni delikli “bal peteği” tasarımına sahip. Farenin iç kısımları, dayanıklılığı arttırmak ve farenin esnekliğini azaltmak için yeniden tasarlandı. Dayanıklı Ultraweave kablosu, fare hareketleri sırasında kablo çekme şiddetini azaltıyor.

Daha iyi kontrol ve oyun içi hassasiyet için optimize edilmiş olan MM710’un Pixart 3389 optik sensörü 16.000 DPI’a kadar ayarlanabilir. Fare hassasiyeti, düğme yanıt süresi, yüzey ayarı, kaldırma mesafesi, yoklama oranı ve daha fazlası gibi yazılım ile tamamen özelleştirilebilir. MM710’un sol ve sağ düğmeleri, 20 milyon basma için derecelendirilmiş OMRON anahtarlarını içeriyor.

MM710, standart stok ayaklarından daha iyi kayma sağlayan yükseltilmiş skatezler ile geliyor. yüzde 95 saf PTFE malzemesi oyun performansınızı büyük ölçüde artırmak için düşük sürtünme, tutarlı kayma sağlar.

Tuşlara kolay erişim için iki yan tuş bulunduran ambidextrous yapı, fareyi çoklu tutuş şekilleri için optimize eder. Çoğu el boyutu için parmak ucu tutuşuna uygun olan MM710’un şekli, daha küçük boyutlu eller için avuç içi tutuşuna da izin veriyor.

MM710, 15 Ekim tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.