Anasayfa Haber Vega İçin Görüntü Keskinleştirme Sunan AMD Radeon 19.9.3 Çıktı

Vega İçin Görüntü Keskinleştirme Sunan AMD Radeon 19.9.3 Çıktı

AMD Radeon 19.9.3

AMD, Vega ekran kartlarına Radeon Görüntü Keskinleştirme özelliği getiren AMD Radeon Adrenalin 19.9.3 sürücülerini yayınladı.

AMD tarafından Vega ekran kartları için oldukça istenilen Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS) özelliğini getiren AMD Radeon 19.9.3 sürücüleri sunuldu. Normalde Navi tabanlı ekran kartları için özel olan RIS, 19.9.2 ile seçili Polaris modellerine de destek getirmişti.

Kullanıcılarının taleplerini göz ardı edemeyen AMD, Radeon 19.9.3 güncellemesi ile özelliğini tüm Vega tabanlı masaüstü ekran kartlarına da getirmeyi ihmal etmedi. Destek sunulan modeller ise şu şekilde: Radeon VII, Radeon Vega Frontier Edition, Radeon RX Vega 64 ve Radeon RX Vega 56.

Polaris’te olduğu gibi Vega için RIS, DirectX 12 ve Vulkan oyunları için de mevcut hale geldi. Radeon ayarları kontrol panelinin Ekran kısmına eklenen seçenek üzerinden özelliği aktif edebiliyorsunuz. Yeni sürücü ayrıca 4 Ekim tarihinde çıkacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint oyununa da destek ekliyor. Ek olarak, her zaman olduğu gibi güncelleme bazı sorunları da ortadan kaldırıyor.

Güncellemeye ve sürüm notlarına bu adresten erişebilirsiniz. Ek olarak, Windows için Radeon Settings uygulaması üzerinden de güncelleme yapmanız mümkün.

İlginizi çekebilir: En Son NVIDIA Sürücüsü PC’nizi Ghost Recon Breakpoint için Hazırlıyor