Anasayfa Video Xiaomi’nin Cevahir AVM Mağazasının Açılışına Sizleri de Bekliyoruz!

Xiaomi’nin Cevahir AVM Mağazasının Açılışına Sizleri de Bekliyoruz!

9 Kasım’da Xiaomi’nin Cevahir AVM’deki yeni mağazası açılıyor. Mi Store açılışında Technopat olarak izleyicilerimizle buluşuyoruz.

Sizlerle Xiaomi’nin mağazasındaki farklı ürünlere, fiyatlarına bakıp sohbet edeceğiz. Bu açılış aynı zamanda Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin de ilk kez sergilenecek olması nedeniyle önemli. Son zamanlarda karşımıza çıkan en ilginç tasarımlardan biri olan Mi Mix Alpha, önden arkaya doğru kıvrılan özel bir kavisli ekrana sahip.

Xiaomi yeni mağaza açılışlarında ziyaretçiler için indirim ve kampanyalar da yapıyor. Bunların yanında bazen yarışmalar da düzenleniyor ve hediyeler dağıtılıyor. Biz de bu açılışta sizlerle buluşup Xiaomi bizler için ne sürprizler hazırlamış birlikte göreceğiz.

Instagram hikayemizde mağazadan yapacağımız paylaşımları takip edebilir, etkinlik sonrası videolarımızı izleyebilirsiniz.

Bu esnada Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile yeni nesil Xiaomi telefonları da incelemeye başladık. Özellikle Xiaomi’nin rakiplerine göre daha yüksek işlemci modellerini daha uygun fiyata sunma stratejisi telefon pazarında dikkat çekiyor.

Çin’in en önemli markalarından olan Xiaomi çok ilginç ve geniş bir ürün yelpazesine de sahip. Hava temizleme cihazı, su ısıtıcı, araç içi kamera, elektrikli bisiklet, Android TV kutusu gibi çok farklı türlerde ürünleri şirketin portföyünde görmek mümkün. Hatta bir süredir ofiste Xiaomi markalı bir tornavida seti bile kullanıyoruz!

9 Kasım Cumartesi öğleden sonra Cevahir AVM’de yeni Xiaomi mağazasının açılışında bizimle buluşmaya davetlisiniz, orada görüşmek üzere!

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version