Anasayfa Haber Bülten The Elder Scrolls: Online 13 Kasım’a Kadar Ücretsiz Oynanabilecek

The Elder Scrolls: Online 13 Kasım’a Kadar Ücretsiz Oynanabilecek

Elder Scrolls Online’ın iç içe geçen hikayelerden oluşan bir yıllık macerası Ejderha Mevsimi’nin final bölümü Dragonhold PlayStation 4, Xbox One, PC ve Mac’te çıktı.

Dragonhold Güney Elsweyr’de geçiyor. Üç özgün bitki örtüsü barındıran bu yeni bölge ayrıca yeni düşmanlar, görevler, Ejderha avları ve çok daha fazlasına da ev sahipliği yapıyor. Dragonhold 2.000 Crown (oyun parası) karşılığında veya ESO Plus’a üye olarak edinmek mümkün.

Tüm oyunculara ücretsiz sunulan 24. Güncelleme ile planlanan performans geliştirmelerinin ilk dalgası artık tüm platformlanda yayında. Bu ilk pakette bellek yönetimi geliştirmeleri, savaş yeteneği performans iyileştirmelerinin ilk aşaması ve tümüyle yeniden tasarlanan Grup Arama sistemi bulunuyor.

Bedava Oyun etkinliği 6 Kasım Çarşamba Türkiye saati ile 18:00’da başladı ve 13 Kasım Çarşamba 18:00’a kadar devam edecek. Etkinlik süresince oyuncular ESO ana oyunu tüm platformlarda ücretsiz indirip oynayabilecek.

Bağış kampanyasında 100 bin dolar sınırı aşıldı

ESO oyuncularının cömert çabaları sayesinde, tüm dünyada hayvanlara yardım etmek için çalışan Best Friends Animal Society (Kuzey Amerika) ve FOUR PAWS (tüm Avrupa) kuruluşlarına 200 bir dolar bağış toplama hedefinde 100 bin dolar (105.669 dolar) sınırı aşıldı. Oyuncular ayrıca bu kurumlara 1.380 dolar doğrudan bağışta da bulundular. Kampanya 9 Aralık 2019’a kadar sürecek ve toplanacak 200 bin dolar, Best Friends Animal Society ve FOUR PAWS arasında eşit olarak paylaştırılacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version