Anasayfa Video Xiaomi Mi Mix Alpha İlk Bakış!

Xiaomi Mi Mix Alpha İlk Bakış!

Xiaomi’nin çok ilgi çeken Mi Mix Alpha telefonuna sizin için yakından baktık.

Ülkemizdeki Mi Store sayısını artırmak ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak için çaba harcayan Xiaomi, geçtiğimiz hafta sonunda Cevahir AVM içindeki yeni mağazasının da resmi açılışını yaptı. Bizler de Technopat olarak bu açılışa katıldık ve izlenimlerimizi hazırladığımız bir video ile sizlere aktardık. Aşağıda bu videonun bağlantısını bulabilirsiniz.

Xiaomi Cevahir AVM Mağazası Açılışına Katıldık!

Xiaomi, Cevahir AVM mağazasının açılışında pek çok yeni ürünü de sergiledi. Ancak bunlar arasında bir tanesi vardı ki, son zamanlarda tasarımıyla büyük ilgi çeken nadir cihazlar arasına girmeyi başardı. Tabii ki Mi Mix Alpha adlı yeni Xiaomi telefondan bahsediyoruz.

Mi Mix Alpha, ekran tasarımı konusunda henüz hiç yapılmamış bir yapıya sahip. Telefonun tüm kasasını çepeçevre saran ekran, cihazın arkasındaki kamera ve sensör şeridi dışında kesintisiz uzanıyor. Bu yeni modelin ilk örnekleri de yeni mağaza açılışında tüketicilerin ziyaretine açıldı.

Tabii biz de Technopat olarak bu fırsatı kaçırmadık ve Mi Mix Alpha modeline yakından baktık. Bu videomuzda telefonu ve hakkındaki ilk izlenimlerimizi izleyebilirsiniz.

Ancak sergilenen telefonların henüz demo modelleri olduğunun da altını çizelim. Yani burada gördüğünüz telefon, final sürüm değil ve seri üretime girene kadar da geliştirilmeye devam edilecek.