Anasayfa Haber YouTube TV İçin Yeni Özellik Geldi

YouTube TV İçin Yeni Özellik Geldi

YouTube Tv, Twitter hesabından canlı yayın özelliğini yenilediğini duyurdu. Bu yenilik bir haftalık programlama olanağı içermesi sayesinde dikkat çekecek gibi görünüyor.

YouTube Tv, kullanıcılara bambaşka bir tasarım ve yeni bir özellik ile göz kırpıyor. YouTube’un Tv içerikleri artık yaklaşan birkaç günlük yayınları değil, bir haftalık programları görebilmeyi sağlıyor.

YouTube hayranlarını dinledi

Birçok kullanıcının Youtube’a geri bildirim göndermesiyle gündeme gelen bu özellik, platform yetkilileri tarafından dikkate alındı. Hafta itibariyle de kullanıma hazır olduğu, resmi Twitter hesabından duyuruldu.

Bu yönüyle de izleyicilerinin görüşlerine önem verdiğini gösteren uygulama, kullanıcı geri bildirimlerinin içeriklerini de not edecek. Böylece takip ettiğiniz ya da izlediğiniz içeriklere benzer içerikler, sayfanızda önerilerle sizlere sunulacak.

Yeni özellik nasıl kullanılır?

Uygulamaya getirilen yeni özellikten faydalanmak için açılan YouTube Tv sayfanızdan, “Canlı” sekmesine gitmeniz ve bir haftalık programları görmek için sağ ok tuşuna tıklamanız yeterli.

Ardından izlemek istediğiniz içeriğin üzerine tıklayıp bir zamanlama ayarı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda ilgilendiğiniz içerikleri kitaplığınıza da ekleyebileceksiniz.

YouTube Tv’nin bu yeni özelliği şimdilik yalnızca PC’lerde kullanılabiliyor.

İlginizi çekebilir: YouTube Müzik Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey