Anasayfa Haber Bülten Elgato ve Corsair Yeni Ürünlerini CES 2020’de Tanıttı

Elgato ve Corsair Yeni Ürünlerini CES 2020’de Tanıttı

MediaMarkt desteğiyle katıldığımız CES 2020’de Elgato ve Corsair yeni ürünlerini ilk kez tüketicilerle buluşturdu.

Duyurulan ilk ürün özellikle oyun kaydı almak isteyenler için önemli bir ekipman olma özelliğini taşıyor. Elgato 4K60 S+ harici kayıt cihazı, 4K çözünürlüğünde ve HDR 10 desteğiyle oyun kaydı yapmanıza olanak sağlıyor. Kayıt cihazı PC ile olan UBS 3.0 bağlantı noktası sayesinde canlı yayınlarınızı da 4K yapmanızı sağlıyor. Diğer bir güzel özellik ise cihazda SD kart slotunun bulunması. Böylece 4K HDR10 oyun kayıtlarınızı herhangi bir PC’ye bağlanmak zorunda olmadan, SD kart üzerine kayıt edebiliyorsunuz. Bu sayede PS4 ve Xbox One gibi oyun cihazlarında hızlı bir şekilde oyun kaydı alabiliyorsunuz.

2019’da duyurulan Elgato Key Light’ın başarısının ardından, bu kez de Key Light Air stüdyo ışıkları Elgato tarafından tanıtıldı. 80 ORSAM LED ışığa sahip olan bu stüdyo tipi aydınlatma çözümü 1.400 lümen değerine çıkabiliyor. Üstelik ücretsiz uygulaması sayesinde Android, iOS, Mac ve Windows üzerinden kolayca kontrol edilebiliyor.

CORSAIR K95 RGB PLATINUM XT klavye ise Elgato Stream Deck ve CORSAIR iCue yazılımlarıyla kutudan çıkan ilk klavye olma özelliğine sahip. Bu yazılımlar sayesinde yayın komutlarını kolaylıkla klavye üzerindeki makro tuşlara atayabiliyor ve klavyenizi çok daha efektif bir yayın aracına çevirebiliyorsunuz.